Tam Fener'e göre

Güncelleme Tarihi:

Tam Fenere göre
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2002 01:54

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ‘‘Lorant seçimini yaparken, isim ve kariyere değil, iş yapacak bir teknik adama görev verdik’’ dedi.

Oybirliği ile

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, İmza töreninden sonra karizmaya değil, kulübün yapısına uygun bir hocaya görev verdiklerini söyledi. Yeni bir dönemin başladığına dikkat çeken Yıldırım, Sadettin Saran'ın yaptığı çalışmalar neticesinde yönetim kurulu olarak oybirliği ile seçim yapıldığını dile getirdi.

İhtiyaca göre

Saran'ın Avrupa'da görüştüğü bir çok teknik adam arasındaki değerlendirme sonunda F.Bahçe'nin ihtiyacını tesbit ettiklerini hatırlatan Yıldırım, ‘‘İyi çalışmadığımızı, saha içinde iyi mücadele edemediğimizi, iyi neticeler alamadığımızı biliyorduk. Bunun için en uygun ismin Lorant'ın olduğunu gördük’’ dedi.


Daha gelmeden

Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü: Hedefimiz isim ve kariyer değil, arzulanan takımı yaratmaktı. Bu yüzden Lorant'ta karar kıldık. Opsiyonlu anlaşma yaptık. Sezon sonunda iki tarafın memnuniyeti halinde görev süresini 2 yıl daha uzatabileceğiz. Basında Lorant daha göreve başlamadan yazılanlar, çizilenler oldu.

Saran'a teşekkür

Lütfen hocamızın F.Bahçe'deki çalışmasına göre yorum yapılsın. Geçmişte isimsiz olarak ülkemize gelen Brian Birch Galatasaray'da, Gordon Milne ise Beşiktaş'ta üst üste şampiyonluklar yaşamıştı. Eleştirileri yaparken dikkatli olmalıyız. Bu transferde büyük emeği olan Sadettin Saran'a yönetim ve camia adına teşekkür ediyorum.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!