Talisca için şok sözler... Ona kim 25 milyon Euro verir!

Güncelleme Tarihi:

Talisca için şok sözler... Ona kim 25 milyon Euro verir
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 09:46

Kayserispor maçındaki performansıyla eleştirilerin hedefi halina gelen Talisca hakkında Beşiktaşlı yöneticilerden şok bir yorum geldi.

Haberin Devamı

Sezon başında Benfica'dan kiralık olarak transfer edilen Anderson Talisca'nın son maçlardaki performansı, yöneticileri memnun etmedi.
Beşiktaşlı yöneticiler Anderson Talisca için, ''Talisca şu an için 25 milyon euro gibi bir bonservis teklifi asla almaz. Böyle oynarsa ve hocanın dediklerini yapmazsa bize değil, kendine zarar vermiş olur” dedikleri öğrenildi.
Kayserispor maçındaki formsuz görüntüsüyle taraftarların tepksini çeken 23 yaşındaki oyuncu bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 14 maça çıkarken, bu maçlarda 7 gol ve 2 asist kaydetti.

GÜNEŞ İLE BİR SEZON DAHA
Yönetimin genç futbolcunun bonservisinin alınmasıyla ilgili, ''Talisca şu an için 25 milyon euro gibi bir bonservis teklifi asla almaz. Çok yetenekli ama Şenol Güneş ile bir sezon daha geçirmesi lazım” yorumunu yaptığı ifade edildi.
Uzaktan şutlarıyla etkili olan hücum oyuncusu, daha önce Brezilya Seria A Bahia ve Portekiz'in güçlü ekiplerinden Benfica'nın formalarını giymişti. (goalbien)

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!