Talihli kendi gelmedi kuzenini gönderdi

Güncelleme Tarihi:

Talihli kendi gelmedi kuzenini gönderdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2018 14:47

Milli Piyango’nun 31 Aralık yılbaşı özel çekilişinde ikinci büyük ikramiye olan 10 milyon TL’yi kazanan çeyrek biletlerden biri, Ankara’ya isabet etti.

Haberin Devamı

Talihli kendi gelmedi kuzenini gönderdi

0798081 numaralı çeyrek bileti satan seyyar bayinin sahibi 78 yaşındaki Ali Haydar, Hürriyet Ankara’ya konuştu. 40 yıldır bilet sattığı Ankara Bulvarı üzerinde şans dağıtmaya devam eden Ali Haydar, şunları söyledi:

“Bu işe 1978’de başladığımda tek başımaydım, sermayem yoktu. Şimdiyse altı kişilik bir ekip kurdum. Yılbaşı çekilişi öncesi atlı kişi, aynı yerde yatıp, kalktık. Çok yoğundu. Şimdi de amortidir, ikramiyedir yoğunluk devam ediyor. En çok satışı bu yıl yaptık. Sonuçlar açıklandığında ikinci büyük ikramiyeyi veren rakam bizde olunca büyük sevinç yaşadım. Bu bilet, son aldığımız partinin içindeydi. Geçmişte de çok piyangolar verdik. Bu yıl ikinciyi verdik ama inşallah seneye birinci rakamı yakalarız.”

Haberin Devamı

Talihli kendi gelmedi kuzenini gönderdi

BİR ŞEY İSTEMİYORUM

Milli piyango talihlisinin, kuzenleri aracılığıyla kendisiyle iletişime geçtiğini ancak tekrar görüşemediklerini de belirten Ali Haydar, “Gelip, ‘İkramiye dayımıza çıkmış’ diyerek, arkadaşlarımızın telefon numaralarını almışlar ama bir daha ses çıkmadı. Bizim kimseyi rahatsız etmeye hakkımız yok tabi. Ben bir şey istemiyorum. Ama eğer gelip teşekkür ederse, vereceği parayı ekipteki beş arkadaşımız kendi arasında paylaşacak. Bana da hindi alacaklar” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!