Talih kuşunu soğuk vurdu

Güncelleme Tarihi:

Talih kuşunu soğuk vurdu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2013 01:27

Soğuk hava şartları Güvenpark’taki güvercinleri de olumsuz etkiledi. Sıfırın altındaki sıcaklık nedeniyle donan havuzda su içemeyen güvercinler, gagalarıyla buzu kırarak su ihtayacını gidermeye çalışıyor.

Haberin Devamı

Milli Piyango İdaresi’nin yılbaşı özel çekilişindeki 50 milyon TL’lik talih kuşu piyango bayilerinden çıkıp, şanslı kişiye konmak için gün sayarken Güvenpark’taki güvercinler ise soğuk günlerin talihsizliğini yaşıyor. Güvenpark’taki bir milli piyango bayisinin tablasındaki talih kuşu, zengin olma hayali ile bilet satın alanların yüzünü güldürürken, parkın havuz kısmın daki güvercinler ise dondurucu kış şartlarında yaşam mücadelesi veriyor.

GAGALARIYLA KIRIYORLAR

Başkent’i uzun süredir etkisi altına alan ve termometreleri sıfırın altından yukarı çıkarmayan kış mevsimi, hayvanları da olumsuz etkiliyor. Milli Piyango bayilerindeki talih kuşları kadar şanslı olmayan güvercin sürüleri, karınlarını doyurmak için büyük zorluk çekiyor. Sıfırın altında seyreden sıcaklıkların Güvenpark’taki havuzu dondurmasıyla beraber, güvercinlerin de su içmesi imkansızlaştı. Havuzdaki buz üstünde su aramaya çalışan kuşlar, zaman zaman gagalarıyla buzu kırarak su içmeye çalışıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!