Talas'ta 8'inci Ali Dağı Uluslararası Yamaç Paraşütü Şampiyonası

Güncelleme Tarihi:

Talasta 8inci Ali Dağı Uluslararası Yamaç Paraşütü Şampiyonası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2017 17:04

Talas'ta 8'inci Ali Dağı Uluslararası Yamaç Paraşütü Şampiyonası

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - TALAS Belediyesi, dünyanın sayılı hava sporu merkezlerinden biri olan Ali Dağı'nda Uluslararası Yamaç Paraşütü Kupası'na 8'inci kez ev sahipliği yapacak.
8'inci Uluslararası Ali Dağı Yamaç Paraşütü Şampiyonası 25 Temmuz Salı günü Ali Dağı'nın zirvesindeki tören ve antrenman uçuşlarıyla başlayacağını belirten Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, “Bu yıl ki organizasyonumuza 6 ülkeden 8’i kadın 91 yarışmacı katılacak. Meteoroloji verilerine göre Pınarbaşı, Tomarza, Bünyan ve Develi istikametlerine vereceğimiz rotalarda pilotlarımız mesafe uçuşu yaparak yarışmada derece elde edecekler. Ali Dağı'nın zirvesindeki kalkış pistimiz ve Komando Caddesi üzerindeki iniş pistimiz her zaman olduğu gibi uçuşlar için hazır. Şampiyonanın sıkıntısız tamamlanması için ulaşım, konaklama, ofis ve diğer ihtiyaçlar içinde bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Bu yıl Rusya, İran, Ukrayna, Bulgaristan, İsviçre ve Türkiye olmak üzere toplam 6 ülkeden 91 pilot şehrimiz semalarında kuşlar gibi özgürce uçacaklar. 6 gün sürecek şampiyona 30 Temmuz Pazar günü uçuşların tamamlanmasının akabinde ödül töreniyle sona erecek” ifadelerini kullandı.
Başkan Palancıoğlu, şampiyonayı Ali Dağı'nın zirvesinden izlemek isteyenler için her gün 10.00-13.00 saatlerinde Osmanlı ve Selçuklu Evi önünden ücretsiz servis hizmeti sunulacağını sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!