Talas Belediye Başkanından Şehitkamil'e övgü

Güncelleme Tarihi:

Talas Belediye Başkanından Şehitkamile övgü
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2018 13:01

Talas Belediye Başkanından Şehitkamil'e övgü

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - KAYSERİ Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve beraberindeki meclis üyeleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte yapımı devam eden ve tamamlanan hizmetleri inceledi, hizmetlere övgü yağdırdı.

Bugüne kadar hem ülke ekonomisine hem de belediye bütçesine katkı sağlayacak çok sayıda nitelikli proje hayata geçiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, edindiği tecrübelerini ve uyguladığı projelerin ayrıntılarını diğer belediyelerle de paylaşmayı sürdürüyor. Son olarak Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve beraberindeki meclis üyeleri ile birlikte yapımı devam eden ve yapımı tamamlanmış hizmetleri birlikte gezerek inceleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, projelerin ayrıntılarını ve sağlayacağı faydalara ilişkin geziye katılanlara bilgi verdi. İlk olarak, Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için 26 bin 200 metrekare alan üzerine yapılan, içerisinde; sera, atölye binası, güneş enerji santrali ve idari binanın bulunacağı tesis gezildi. Başkan Fadıloğlu, metraj olarak Gaziantep’teki en büyük sera olma özelliğini taşıyan tesisin sağlayacağı önemli faydalar konusunda geziye katılanları bilgilendirdi. Daha sonra da içerisinde bulunan biyolojik gölet ve yüzlerce çeşit bitkiden oluşan doğal güzelliğiyle ziyaretçilerini kendisine hayran bıraktıran Dülük Tabiat Parkı gezilerek incelendi.

İncelemeler sonrası değerlendirmede bulunan Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, çalışmaların memnuniyet verici olduğunu belirterek şöyle dedi:

"Talas Belediyesi olarak Kayseri’den meclis üyelerimizle birlikte toplantı yapmak, teknik ziyaretlerde bulunmak üzere Gaziantep’e geldik. Daha önceden Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile tanıştığımız için nitelikli hizmetler yaptığını biliyorduk. Biz de burayı hem ziyaret edelim hem de Gaziantep’teki projeleri görelim istedik. Hakikaten Gaziantep, çok büyük ilerlemeler kat etmiş. Bu ilerlemede çok etkili olan Şehitkamil Belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri bugün yerinde gördük. Hem atölyesi hem sera hem de diğer tesisler olsun, özellikle bitki yetiştirme ve park bahçe gruplarının üretimiyle ilgili çok güzel, Türkiye’de sayılı tesislerden biri kurulmuş. Başkanımızın eline sağlık. Ben, kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Biz de inşallah bu tür tesisleri Kayseri’de, Talas’ta kurmak isteriz. Her buraya geldiğimizde yeni bir şeyler görüyoruz ve farklı çalışmaları buradan örnek alıyoruz. Biz AK Parti hükümetlerinin belediyeleri olarak vatandaşa belediyeler olarak en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Gaziantep’te çalışma konusunda güzel bir uyum var. İnşallah vatandaşımıza çok daha iyi hizmetler yapacağız. AK Parti belediyelerinin önemli özelliklerinden biri de birbirlerini ziyaret ederek, yapmış oldukları projeleri öğrenmek, daha iyisini yapmaya çalışmak. Rabbim; birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Tekrar Başkanımıza çok teşekkür ediyorum."

Tecrübe paylaşımının önemine vurgu yapan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Başkanımızın da bahsettiği gibi biz, kurumlar arası işbirliğinin ötesinde tecrübe paylaşımı açısından da birbirimizden çok yüksek düzeyde fayda görüyoruz. Tabi aslında biz, Kayseri’yi örnek alıyoruz. Kayseri, özellikle şehircilik noktasında Türkiye’nin örnek şehirlerinden birisidir. Milletin kaynağını en düzgün şekilde kullanabilmek adına bu tür birliktelikleri devam ettiriyoruz. Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve beraberindeki meclis üyelerini misafir etmekten mutluyuz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!