Takviye ÅŸart

Beşiktaş sahasında oynadığı Bursaspor' u 3-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Haberin Devamı

Maça oldukça iyi başlayan Siyah Beyazlılar, 2. dakikada  Edu golle burun buruna kaldı.

7. dakikadaki pres amacına ulaşınca topu kazanan Necip içeriye harkia bir orta kesti, Almeida' ya sadece kafa vurmak kaldı.

Öne geçtikten sonra iyi futbol oynamaya devam eden Kara Kartal' da,Veli' nin harika şutunu kaleci kornere çeldi. 35'de Fernandes' in büyük hatasında topu kazanan Bursaspor, Batalla ile beraberliği sağladı. Beraberlik golünden 3 dakika sonra Ernst' in uzun pasında sol çaprazda topla buluşan Edu, Beşiktaş' ı bir kez daha öne geçirdi. Edu bugüne kadar zaten hiç normal bir gol atmadı. Az ama öz golleri hem estetik açıdan, hem de vuruş tekniği açısından oldukça güzel goller oldular.

Edu' nun yerine oyuna giren Mustafa Pektemek 80. dakikada durumu 3-1' e getirdi. Fernandes' in ortasında kafa vuruşunu yapan Almeida' nın topu direkten döndü, yaşanan karambolde topla buluşan BAY GOL yaptığı vuruşla golünü kaydetti.

Haberin Devamı

Beşiktaş dün akşam çok iyi oynamasa da iyi mücadele etti. Beşiktaş' ın orta saha ve kanat sıkıntısı devam ediyor. Quaresma' nın yokluğu giderek hissedilmeye başladı. Simao' nun formsuzluğundan dolayı kanatta forvet oyuncusu oynatmak zorunda kalıyoruz. Haftalardır seyretmeye doyamadığımız Fernandes, dün akşam kötü bir oyun sergiledi, bu inşallah nazar boncuğu olur. Veli ve Ernst sahada neredeyse hiç yoktular. Hilbert' in sakatlanmasından beri Ekrem ile oynayan Carvalhal her maçta bir kişi eksik oynamak zorunda kalıyor. Ekrem eski yıllarda ki performansından oldukça uzak durumda. Takımın transfer yapması şart. Bu takıma takviye şart. UEFA Avrupa Ligi için bu kadro oldukça yetersiz ve alternatifsiz.

Ertuğrul Sağlam' a bir kaç şey söylemek istiyorum. Yıllarca bu camiaya hizmet etmiş birisi için yaptığı açıklamaları üzücü buldum. Bir pozisyonda topun kale çizgisini geçtiğini söylemiş ve Bursaspor' u hakemin yaktığını belirtmiş. Ertuğrul Hoca maçtan sonra pozisyonu tekrar izlediğinde acaba ne düşündü. Topun kale çizgisini geçmediği bariz görülüyor. Kötü oynayan takımını eleştirip, hatalarından ders çıkartması gerekirken, Beşiktaş' ın haklı galibiyetine gölge düşürmesi beni, bizleri oldukça üzdü. Kendisine hiç yakıştıramadım.

Haberin Devamı

Maçın Üçlüsü
1-Beşiktaş Taraftarı
2-Necip Uysal
3-Mustafa PektemekÂ

Yazarın Tüm Yazıları