Takviye için yönetim ile görüşeceğim

Güncelleme Tarihi:

Takviye için yönetim ile görüşeceğim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2009 10:20

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard takıma takviye yapılması yönünde yönetim ve ekibi ile görüşüp karar vereceğini söyledi.

Rijkaard, Zayton Cup turnuvasında karşılaştıkları Bayer Levekusen maçı sonrası yaptığı basın toplantısında, kamp döneminin iyi geçtiğini belirterek, “Ancak daha çalışmamız gerekiyor. Bayer Leverkusen ilk yarıda bizden iyi oynadı. İlk yarıda yavaş oynadık rakip daha iyi organize oldu. İkinci yarıda toparlandık, biraz daha iyi oynadık. Bayer'i tebrik ederim” diye konuştu.

Şu ana kadar genç kadroyla çalıştıklarını ifade eden genç teknik adam, “Milli futbolcular kampa sonradan katıldılar. Özel program uyguluyorlar. Tobol maçına daha zamanımız var. O maça kadar daha iyi olacağız” dedi.

Bir basın mensubunun Kewell ve Leo Franco'ya Tobol maçında forma verip vermeyeceğini sorması üzerine Rijkaard, “Kewell kampa geç katıldı. Özel program uyguladık. Hazırlık maçında forma giymedi. İyi etki bırakan oyuncular Tobol maçında oynayacak. Kewell ve Leo Franco'yu şu an için Tobol maçında düşünmüyorum” diye yanıt verdi.

Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Jupp Hynckes ise Galatasaray'a karşı haklı bir galibiyet aldıklarını ve kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Hynckes iki takıma da UEFA Kupası ve Şampiyonlar Ligi maçlarında şans diledi.

Sarı-kırmızılı takım bu gece İstanbul'a hareket edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!