Taksitle çağdaş sanat

Güncelleme Tarihi:

Taksitle çağdaş sanat
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2013 15:50

Fiyatlar, artık çağdaş sanata merakı olan ve koleksiyonerliğe ilk adımı atmayı amaçlayanların gözünü korkutmayacak. Bu sene Contemporary Istanbul’da taksitle alışveriş mümkün.

Haberin Devamı

Bu yıl 7-10 Kasım tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek olan 8’inci Contemporary Istanbul’da sanatseverler taksitle eser alma fırsatı bulacak. Contemporary Istanbul’un ana sponsorluğunu üstlenen Akbank Private Banking, sanat koleksiyonerliğinin üst gelir grubunun altına da hitap etmesini destekleyecek. Akbank Private Banking’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Saltık Galatalı, Akbank’ın bir yandan fuarın düzenlenmesine destek olurken, bir yandan da fuarda yer alan galeriler için POS hizmeti vereceklerini söyledi. Galatalı, “Bu hizmetimizle yalnızca üst gelir grubu değil, çağdaş sanata merakı olan ve koleksiyonerliğe ilk adımını atmayı amaçlayan müşterilerimiz de kredi kartlarıyla taksitle sanat eseri alabilecekler” dedi.

Haberin Devamı

FİKİR VE KÜLTÜR ALIŞVERİŞİ

Yedi yıldır fuarın ana sponsorluğunu üstlenen Akbank Private Banking ayrıca şubesi olan illerde çağdaş sanat sohbetleri düzenleyecek. Galatalı, Contemporary Istanbul’un hızlı büyümesinden mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi: “Art Basel ve Art Dubai’de ortak resepsiyonlar düzenleyerek yabancı koleksiyoner ve galerilerle iletişim ve karşılıklı fikir ve kültür alışverişi sağlıyoruz. Türkiye’de de fuar süresince VIP Lounge’a davet edilen müşterilerimiz ve VIP programlarla Contemporary İstanbul Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı’nın mümkün olduğunca çok kişiye ulaşmasına destek oluyoruz.”

92 galeri katılacak

8. Contemporary Istanbul bu sene 650 sanatçı, 3000 eser, 21 ülkeden 92 çağdaş sanat galerisi ile beraber 70 binden fazla ziyaretçiyi ağırlayacak. Dünyanın en önemli galerileri arasında yer alan Marlborough Gallery/New York; Galerie Lelong/Paris; Andipa Gallery/London; Opera Gallery/ Cenova; Galeria Filomena Soares/Lizbon; Galeria Javier Lopez/Madrid; Senda Gallery/İspanya; Michael Schultz/Almanya; Klaus Steinmetz/Kosta Rika ve Türkiye’den Dirimart, Galerist, Galeri Mana, Galeri Nev, Pi Artworks, Rampa, x-ist katılımcı galeriler arasında olacak. Contemporary Istanbul 8’inci senesinde yurtdışından birçok koleksiyoner grubunun da uğrak noktası olacak.

BAKMADAN GEÇME!