'Taksim Manifestosu' için imza kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Taksim Manifestosu için imza kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2016 11:02

'Taksim Manifestosu' için imza kampanyası

Haberin Devamı

Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay), (DHA)- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul mitinginde okuduğu 'Taksim Manifestosu' Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde halkın onayına sunulmak üzere imza kampanyası başlatıldı.
CHP Dörtyol Kadın Kolları, Atatürk Anıtı önünde basın açıklaması yaptı. CHP MYK Üyesi Avukat Suzan Dudu, İlçe Başkanı Özel Gökisaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Meral Çetin'in de yer aldığı basın açıklamasında partililer yargının bağımsızlığına dikkat çeken döviz ve pankartlar taşıdı.
CHP olarak 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminin takipçisi olacaklarını belirten Suzan Dudu, "Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi. CHP olarak her zaman halkın yanında olduklarını ifade eden Dudu, şunları söyledi:
"CHP, her zaman milletin yanında olmuş, olmaya da devam edecektir. CHP olarak bizler hükümete tavrımızı göstermiş bir partiyiz. Vatandaşlarımıza doğruluk, dürüstlükten vazgeçmeyeceğimizi ve onların haklarını sonuna kadar koruyacağımıza söz verdik. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun 10 Maddelik Taksim Manifestosunu halkımıza tek tek anlatacağız."
Meral Çetin ise, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 10 maddelik 'Taksim Manifestosu'nu okudu. Çetin, daha sonra manifastoyu halkın onayına sunup imza kampanyası başlattıklarını belirtti. Toplanan imzalar genel merkeze gönderilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!