Taksim gezi’si

Her ay dünyanın başka bir ülkesini gezen, İstanbul gecelerinin patronlarından Celal Çapa, eşi Şebnem Çapa’yla bu kez geçtiğimiz hafta sonu Gezi Parkı için Taksim’deydi.

Haberin Devamı

Gümüşsuyu’nda oturan çift, biber gazından etkilenmemek için yüzlerine maskelerini geçirerek eyleme destek verdi.

Berlin’den destek

 

Gezi Parkı eylemlerine dünyanın her yerindeki Türkler de katıldı. Faber Castell’in sahibi Charles Von Faber Castell ile evlenen Melissa Von Faber Castell de eyleme Berlin’den destek verdi.

Taksim gezi’si

Biber gazından etkilenen Şebnem Çapa, fotoğrafını Instagram’da paylaştı.

Taksim gezi’si

İşadamı Önder Fırat’ın kızı İdil Fırat da elinde Türk bayrağıyla gösterilerde yer aldı.

Haberin Devamı

Taksim gezi’si

Sinem Yıldırım, Taksim’deki protestolara katılarak eyleme destek verdi.

Taksim gezi’si

İtalyan Sokağı’nda kutlama

Gezi Parkı eylemleri için binlerce insanın İstiklal Caddesi’nde toplandığı saatlerde Beyoğlu’ndaki Venedik Sarayı Bahçesi’nde İtalya Cumhuriyeti’nin 67. kuruluş yıldönümü kutlamaları yapıldı. İtalya Sokağı konseptli kutlamaya İtalya’nın İstanbul Başkonsolosu Gianluca Alberini ev sahipliği yaptı.

Yalın söyledi gelin-damat oynadı

Ünlü mimar Naim Arnas’ın kendisi gibi mimar olan oğlu Arda Arnas, iki yıldır birlikte olduğu Zeynep Kaya ile Kuruçeşme’deki Hotel Les Ottomans’da evlendi. Düğüne aralarında Rahmi Koç, Çiğdem Simavi, Turgay-Nurcan Artam, Hande Subaşı’nın da olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Gelinin nikah şahitliğini de yapan Yalın’ın şarkılarıyla renklenen davet, geç saatlere kadar sürdü.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları