Taksicilerden ‘Binali Yıldırım’ konvoyu

Güncelleme Tarihi:

Taksicilerden ‘Binali Yıldırım’ konvoyu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2016 14:34

Atatürk Havalimanı’nda görev yapan taksiciler, Binali Yıldırım’ın AK Parti Genel Başkan Adayı olmasını 500 araçlık konvoyla kutladı. Havalimanından yola çıkan taksiciler, tek şerit halinde AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na kadar tur attı.

Haberin Devamı

AK Parti'nin yeni genel başkan ve başbakan adayı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım oldu. Açıklamanın ardından AtatürkHavalimanı Taksiciler Kooperatifi kutlama etkinliği düzenledi. Atatürk Havalimanı’nda görevli 500 taksici, konvoy düzenledi. Atatürk Havalimanı’ndan yola çıkan taksiciler, tek şerit halinde AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na giderek kutlama yaptı.

Taksicilerden ‘Binali Yıldırım’ konvoyu


'700 ARAÇ VAR, 500'Ü KATILDI'

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can, Binali Yaldırım’ın Cumhuriyet tarihinin en çalışkan bakanı olduğunu söyledi. Binali Yıldırım’la ilgili haberi sevinçle karşıladıklarını aktaran Fahrettin Can, “Bugün Allah nasip ederse başbakan oldu. Buradaki de kendisinin hemşehrisi sayılır. Bundan duyduğumuz memnuniyet ve mutluluğu bir konvoy halinde taksici arkadaşlarımızın tamamı İstanbul AK Parti il binası önünden tur atıp geri döneceğiz.

Taksicilerden ‘Binali Yıldırım’ konvoyu


Haberin Devamı

Sevincimizi ve memnuniyetimizi böyle ifade etmek istiyoruz. 700 aracımız var. 500 ile katılacağız. Bayram olması sebebiyle durgunluk da var. 200 aracımız burada gelen yolcularımıza hizmet edecek. Bu etkinliği yapmamızın sebebi tamamı hemşehrimize destek vermek amacıdır. Böyle bir etkinlik düşündük.” dedi.

BAKMADAN GEÇME!