Müdür bu ne! Kimliği şoke etti

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2018 13:57

Bursa'da 12 bin TL maaşla müdür olarak çalıştığı işyerine takma sakalla girip çelik kasadan 1 milyon lira çalan bir kişi, güvenlik kameralarını kırıp, kaçtı. Polisinin kısa sürede yakaladığı hırsızın, işyerinde müdür olarak çalıştığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Nilüfer ilçesine bağlı Konak mahallesinde Burak A.'nın (33) sahibi olduğu altın toptancısına gece geç saatlerde hırsız girdi. Sabah işyerine geldiğinde içinde 1 milyon TL'nin bulunduğu çelik kasanın yerinde olmadığını gören Burak A., durumu polise bildirdi.

HIRSIZ İŞYERİNİN MÜDÜRÜ ÇIKTI

Olay yerine gelen ekipler, 40 güvenlik kamerasına ait kayıtları incelemeye aldı, 30 kişinin ifadesine başvurdu. Polis, tanınmamak için takma sakal takan hırsızın, işyerine gelirken kullandığı otomobilin plakasını belirledi. Yapılan araştırmada otomobilin Metin B.'nin adına kayıtlı olduğu tespit edildi. İfadesine başvurulan Metin B., otomobilini Yunus Y.'ye (41) kiraladığını söyledi. Yunus Y.'nin de soyulan işyerinin müdürü olduğu belirlendi.

1 MİLYON TL KİRALADIĞI EVDE BULUNDU

Haberin Devamı

Polis, hırsızlık şüphelisi olarak Yunus Y.'yi (41) yakalamak için çalışma başlattı.  Polisin sıkı takibi sonucu Yunus Y., Mudanya ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Sorgusunda suçunu itiraf eden Yunus K., işyerinden aldığı 1 milyon lirayı, Görükle mahallesinde kiraladığı bir evde sakladığını söyledi. Yunus Y. ile bu adrese giden ekipler, işyerinden çalınan 1 milyon TL de evde buldu.

PATRONU ŞİKÂYETÇİ OLMADI, SERBEST KALDI

Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasından sonra Yunus Y., adliyeye sevk edildi. İşyeri sahibi Burak A.'nın şikâyetçi olmadığı Yunus Y., serbest bırakıldı.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!