Taklitlerden sakının!

Güncelleme Tarihi:

Taklitlerden sakının
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2004 01:23

Moda dünyası, Lycra öncülüğünde marka taklitçiliğine savaş açıyor. Geçtiğimiz yıl, ‘Lycra Onda Var’ kampanyasına start vermek üzere ünlü markaların Lycralı koleksiyonlarının sergilendiği bir defile gerçekleşmişti.

Aynı gecede Dupont iştiraki olan Invista üreticileri taklitlerden korumak amacıyla dünyanın ilk marka testi ve tarama sistemi Lycra BrandScan’i tanıttı. Üç yıl sürecek olan bu kampanyanın arkasında, Calvin Klein, Nike, Reebok, Levi’s, Triupmh gibi markalar bulunuyor. Katıldığı bir toplantıda marka taklitçiliği konusunda soruları yanıtlayan Atıl Kutoğlu’na göre tekstil sektörü bu konuda ‘alarm’ veriyor. ‘Türk tekstil sektörü yaratıcılık yerine, taklitçiliğe yöneldi. Sektör artık üretici ve fasoncu görüntüsünden kurtulmalı, özgün tasarımlarla kendi markasını oluşturmak adına geniş bir çalışma başlatmalı. Bu koleksiyonların ayrıca reklam, imaj ve halkla ilişkiler çalışmalarıyla desteklenmesi de standartları yakalamak için çok önemli. Bana göre, moda haftalarını takip eden, sektöre yatırım yapan, belli moda merkezlerinde satış zinciri kuran firmaların markalaşma yolunda önleri çok açık.’

Alışveriş Sepeti

Klasik ruhların vazgeçilmezi

Klasik ama esas olan her şeyi bulabileceğiniz Stefanel ilkbahar-yaz koleksiyonunda pastel renkler ağırlıkta. Vücudu saran elbiseler, düşük belli koton pantolonlar, zengin renk çeşitleriyle gece gündüz kıyafetinizi tamamlayacak üstler, deri çiçekli kemerler, renkli trikolar, çizgili etek ve pantolonlar, koleksiyonun dikkatimizi çeken parçaları arasında.

Renkli adımlar

Bambi’den yeni sezonda farkedilmek isteyen herkesin ilgisini çekecek terlikler... Gece-gündüz, ister evde, ister iş yerinde kullanabileceğiniz bu modeller Mayıs ayında Bambi mağazalarında!
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!