Takım elbiseye doğru renk ayakkabı nasıl seçilir?

Güncelleme Tarihi:

Takım elbiseye doğru renk ayakkabı nasıl seçilir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 10:40

Önemli bir geceye gidiyorsunuz. Tam anlamıyla ‘jilet’ gibisiniz. Takım elbiseniz yakıyor. Son dokunuş olarak uygun renkte bir ayakkabı seçmek kaldı. Stres mi yaparsınız yoksa hangi renk takım elbiseyle hangi renk ayakkabı gider bilir misiniz? Biz yine de bilmediğini düşünenlere yardımcı olalım. İşte renk uyumu skalası.

Haberin Devamı

Siyah takım

En garantisi siyah gibi görünse de buna güvenerek farklı renk denemeleri yapmamanızı tavsiye ederiz. Çünkü siyah yanındaki rengi ön plana çıkarmasıyla bilinir. Tavsiyemiz siyah renkli bir takımın altına siyah bir ayakkabı seçmeniz olacaktır.

Takım elbiseye doğru renk ayakkabı nasıl seçilir

Kömür rengi takım

Siyahtan daha sofistike duran kömür rengi takımların altına farklı renkler deneyebilirsiniz. İçindeki pastel tonlar sayesinde kahverengi bir çift ayakkabıyı kolaylıkla taşır. Daha da şık bir görüntü için taba rengi ayakkabıyı seçebilirsiniz.

Takım elbiseye doğru renk ayakkabı nasıl seçilir

Haberin Devamı

Lacivert takım

İş ortamlarının ciddi havasından uzaklaşmak için genelde tercih edilen lacivert renk siyah ve kahverengi ayakkabı için çok uygundur. Beyaza kaçmayan açık krem renkli ayakkabılar ile Akdeniz havası yakalayabileceğinizi de hatırlatalım.

Takım elbiseye doğru renk ayakkabı nasıl seçilir

Açık gri takım

Işık oyunlarına ve lekelenmeye çok açık bir renk olan gri takımı daha çok orta yaşlılara öneriyoruz. Eğer ki mecbur kalırsanız altına siyah renk ayakkabı denemeyin. Onun yerine kahverengi garanti sonuç verir. Daha iddialılar içinse koyu kırmızı bir ayakkabı iyi sonuçlar verecektir.

Takım elbiseye doğru renk ayakkabı nasıl seçilir

Çivit mavi takım

Yaz aylarının değişmez rengi için siyah hariç her renk önerilebilir. Koyu altın tonların da çok yakıştığı çivit mavisinin asıl ekürisi açık kahverengidir. Eğer ki çivit mavisi bir takım giyiyorsanız hiç çekinmeden krem veya kahverengi ayakkabı ile ona hakkını verin. Tabii ki genel uyum için içinize beyaz bir gömlek giymeyi atlamayın.

BAKMADAN GEÇME!