TAKEV’den öğretmenlerine

Güncelleme Tarihi:

TAKEV’den öğretmenlerine
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2015 15:09

TAKEV Okulları ve Beyaz Balon Anaokulları öğretmenleri, Öğretmenler Günü’nü İzmir Özdilek Wyndham Otel’de gerçekleşen muhteşem bir geceyle bir arada kutladı.

Haberin Devamı

TAKEV Okullarını’nın üç farklı kampüsündeki; Beyaz Balon Anaokulları’nın beş ayrı şubesindeki öğretmenlerini buluşturan geceye katılanlar müzik eşliğinde yorgunluk atıp, doyasıya eğlenip aynı zamanda bol bol sohbet etme fırsatı buldu. TAKEV Okulları ve Beyaz Balon Anaokulları’nda 5. ve 10. yılını dolduran aile üyeleri Kurucu Temsilcisi Nur Yaraş, Genel Müdür Gönül Ketenci ve Yönetim Kurulu Üyesi Gül Süloş tarafından plaketle onurlandırıldı.

TAKEV Okulları’ndan mezun olan ve şu anda Avrupa’nın çeşitli üniversitelerinde üniversite öğrenimi gören mezunların hazırladığı ve gecenin süprizi olan video ise davetliler tarafından gurur içinde gözü yaşlı izlendi. Çok uzaklardan öğretmenlerinin öğretmenler günün kutlayan mezunların hediyesi salonu dolduran tüm öğretmenlere hoş bir sürpriz oldu. TAKEV Okulları Kurucu temsilcisi Nur Yaraş, "Her biri birikimli, özel, kültürlü ve vefalı TAKEV mezunlarında bu salonu dolduran hemen herkesin ayrı ayrı emeği var. Ülkemize böyle özel bir nesil kazandırmakta her daim yanımızda olan yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!