Tahmazoğlu'ndan şehit annelerine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Tahmazoğlundan şehit annelerine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2017 14:37

Tahmazoğlu'ndan şehit annelerine ziyaret

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, anneler günü kutlama programı çerçevesinde üç şehit annesini evlerinde ziyaret etti.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şehit anneleriyle sohbet edip kendilerine kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti. Tahmazoğlu, şehit annelerinin kendilerinde ayrı bir yeri oluğunu belirterek, "Öncelikle tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Bu vatan için seve seve canlarını feda eden şehitlerimizin gönlümüzdeki yeri her zaman çok farklı. Onlardan geriye kalan şehit anneleri, eşleri ve çocukları bizlere emanet. Bizde onları ziyarete ederek, kendilerinin her zaman yanında olduğumuzu bilsinler istedik. Bizlerde kendilerinin birer evladıyız" diye konuştu.
Şehit Yılmaz Koyun'un annesi Hatice Koyun, Başkan Mehmet Tahmazoğlu'nun ziyaretiyle duygu dolu anlar yaşarken duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na çok teşekkür ederim. Kendisinden binlerce kez Allah razı olsun. Kendisi de benim bir evladım" dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!