Tahmazoğlu, yeni ders yılını kutladı

Güncelleme Tarihi:

Tahmazoğlu, yeni ders yılını kutladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2016 15:57

Tahmazoğlu, yeni ders yılını kutladı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 2016-2017 eğitim öğretim yılı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı, başarı diledi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilerin geleceğin teminatı olduğunu dile getirdiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İlimizde bu yıl Suriyeli misafir öğrencilerimiz ile birlikte 600 bin öğrencimiz 3 aylık tatilin ardından ders başı yaptı. Bu genç beyinler Türkiye'mizin geleceğidir. Kendimize, ailemize, çevremize, milletimize ve insanlığa yararlı olmak okuma yazma öğrenmekle başlar. Bize yaşam boyu gerekli olan bilgi ve becerilerin temeli ilköğretimde atılmaktadır. Şahinbey Belediyesi olarak her yıl eğitime destek kapsamında çalışmalar yapıyoruz. Başarıyı ödüllendirmek ve teşvik etmek adına okul birincisi öğrencilerimize dizüstü bilgisayar ve üniversite sınavında Gaziantep birincilerimize otomobil hediye ettik. Temizlik kampanyası kapsamında Şahinbey bölgemizdeki okullarımızı ziyaret ederek, ihtiyaç duyulan gerekli malzemeleri temin ederek okulların fiziki bakım ve onarımlarını yaptık. Öğrencilerimize futbol, basketbol, voleybol topunun yanı sıra eşofman, forma ve tişört dağıtımı yaptık. Ayrıca Üstün zekâlı çocuklarımız için okul yaptırıyoruz. 73 sosyal tesisimizde öğrencilerimize eğitim vererek YGS-LYS ve TEOG sınavlarına hazırlıyoruz,"

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!