Tahmazoğlu, taksicilerle sohbet etti

Güncelleme Tarihi:

Tahmazoğlu, taksicilerle sohbet etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2017 15:50

Tahmazoğlu, taksicilerle sohbet etti

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) – GAZİANTEP’te merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Nejat Koçer ile birlikte Binevler Fidanlık Taksi Durağı’ndaki taksicileri ve mahalle esnafını ziyaret etti.

 Zaman zaman mahallelerdeki taksicileri ve esnafı ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun ziyaretlerine AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Nejat Koçer’de eşlik etti.

 Binevler Fidanlık Taksi Durağı’ndaki taksicileri ziyaret ile başlayan gezide taksiciler, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Taksicilerle çay içip sohbet eden heyet onların taleplerini ve varsa sıkıntılarını çözme anlamında sohbet ettiler.  Sürekli halkla iç içe olan taksicilerin, halkın nabzını en iyi şekilde tuttuğunu söyleyen milletvekilleri Erdoğan ve Koçer vatandaşların düşüncelerini ve nabzını en iyi taksicilerin bileceğini ifade ederek, vatandaşların beklentileri konusunda bilgiler aldılar.

 Taksicilerle yapılan sohbetin ardından Erdoğan, Koçer ve Tahmazoğlu mahallede bulunan esnafı ziyaret etti. Esnafla tek tek sohbet eden heyet esnafın taleplerini dinleyerek, işlerin durumu konusunda bilgiler aldı.

FOTOĞRAFLI 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!