Tahmazoğlu: Her şey gençlik için

Güncelleme Tarihi:

Tahmazoğlu: Her şey gençlik için
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2016 15:44

Tahmazoğlu: Her şey gençlik için

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, okul takımlarına forma dağıttı.

Her yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde okul takımlarına forma hediye eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 2 bin 124 öğrenciye okul takımı forması hediye etti. Yeşil Vadi Parkı amfi tiyatrosunda Düzenlenen törene Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun yanı sıra Birlik Vakfı Gaziantep Şubesi Başkanı Mehmet Fatih Aslan, Şahinbey Belediyesi Başkan Yardımcıları ve vatandaşlar katıldı.

Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşil Vadi Parkı'nda gençlerle bir araya gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gençlerle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek şöyle dedi:

"Biz Şahinbey Belediyesi olarak, gençlik için yapamayacağımız hiçbir fedakârlık yoktur. Yapmış olduğumuz 73 tane Gençlik Merkezimiz ve Sosyal Tesislerimizle şu an 33 binin üzerinde aktif olarak kursiyerlerimize eğitim hizmeti vermekteyiz. 42 ayrı branşta gençlerimize kurs veriyoruz. Başta YGS - LYS, TEOG kursları olmak üzere, meslek edindirme, müzik ve spor gibi birçok kurslarımız devam etmektedir. 7 yıl içerisinde geleceğimiz olan gençlerimize yatırım yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi ve kuşkusu olmasın. Yapılan bu yatırımlar Türkiye'de bir rekordur. Ayrıca siz değerli gençlerimizin de spor yapabilmesi ve sportif kalabilmesi için spor malzemesi dağıtımlarımız devam ediyor. Geçtiğimiz yıl bütün lise öğrencilerimize eşofman takımı hediye etmiştik. Aynı şekilde bütün ortaokul öğrencilerimize de forma hediye ettik. Bu yıl da bütün lise ve ortaokul öğrencilerimize ilgi alanlarına yönelik olarak Basketbol, Voleybol ve Futbol topu hediye ediyoruz. Amaç gençlerimizde sağlam bir vücut oluşturarak sağlam bir kafaya sahip olmaları için katkı sağlamaktır. Okul birincilerine şimdiye kadar 1100 adet bilgisayar dağıtımı yaparak hediyelerimizi yerine ulaştırmış olduk. Bu yılki okul birincilerine de yine bilgisayar hediye etmeye devam edeceğiz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!