Tahir Sarıkaya'dan Yılmaz Morgül için şok açıklama!

Güncelleme Tarihi:

Tahir Sarıkayadan Yılmaz Morgül için şok açıklama
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 15:46

Mesut Yar’ın sunuculuğunu üstlendiği show programı “Burada laf Çok”a konuk olan Tahir Sarıkaya, Survivor 2016 ünlüler takımı yarışmacılarından olan, ünlü sanatçı Yılmaz Morgül hakkında şok açıklamalarda bulundu! Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Tahir Sarıkaya geçmişte yine konuk olarak katıldığı “Burada Laf Çok” programında ünlü sanatçı Yılmaz Morgül ile gerginlik yaşamıştı. Bu gerginlik sonrasında Tahir Sarıkaya, Yılmaz Morgül hakkında Twitter üzerinde açıklama yapmaya devam ediyordu.

Mesut Yar’ın sunuculuğunu üstlendiği “Burada Laf Çok” programına tekrar konuk olarak katılan Tahir Sarıkaya, Yılmaz Morgül hakkında çarğıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Tahir Sarıkaya: “Yılmaz Morgül dayak yerse şaşırmam!”

Ünlü sunucu Mesut Yar’ın sorusu üzerine açıklamalarını sürdüren Sarıkaya’nın en son açıklaması ise; “Yılmaz Morgül Survivor’da dayak yerse şaşırmam!” oldu.

Tahir Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde attığı bir tweet ile Yılmaz Morgül’e atıfta bulunmuştu.

Tahir Sarıkaya Kimdir?

Ünlü haber programı sunucusu Tahir Sarıkaya Beyaz TV’de program yapmaktadır. Sivri dilli olması, uç noktadaki çıkışları ve açıklamaları ile sürekli gündemde yer almaktadır.

Haberin Devamı

Son günlerde Ayşen Guruda ve Yılmaz Morgül ile yaşadığı polemiklerle gündeme gelen Tahir Sarıkaya, Kobani için eylem yapanlara çağrıda bulunarak “Otobüs Kiralayacağım Kobani’ye Gidin” demişti.

BAKMADAN GEÇME!