Tahammülsüzlüğe dikkat

Bugün meydana gelen olaylar durum değiştirici olabilir. Büyük gruplar ve yabancılarla ilgili çalışmalar yeni boyutlar kazanırken alışılmış konularla ilgili zorluklar ortaya çıkabilir.

Özellikle parasal konulara yönelik çok büyük beklentiler ve tahammülsüzlük yüzünden ortaya çıkabilecek karışıklıklara karşı tedbirli olmak gerekiyor. İyimser yaklaşımlar, fikir çatışmaları ve gerilimi yumuşatabilir.

Akrep burcu erkekleri ve aşkları

Esrarengiz görünümü ve etkileyici bakışlarıyla Akrep Erkekleri son derece çekicidir. Fakat bir Aslan gibi dikkat çekmekten pek hoşlanmazlar. Daha çok zekaları ve içinde bulundukları durumu hemen kavrayıp uygun stratejiler geliştirmeleriyle tanınabilirler. Tabii bunu da ne yapacağınızı bir Akrep Erkeğine söylerseniz, anlatacaktır. Yoksa derin sessizliğini bozmayacaktır.

Akrep Erkekleri ulu orta konuşmaktan pek hoşlanmazlar. Bu tavırları fikirlerini söylemekten çekindikleri için değil, sadece kendilerini göstermekten hoşlanmadıkları için. Fakat onlara fikirlerini soracak olursanız, kırılıp kırılmayacağınızı bile düşünmeden tespitlerini güm diye söyleyebilir.

Mesela kıyafetinizin nasıl durduğunu soracak olursanız, size en açık bir biçimde olmamış, diyebilir. Şayet güzel olduğunu söylüyorsa, bilin ki, iltifat etmiyordur. Akrep Erkekleri özellikle sevdiğine karşı son derece açık fikirli ve dürüst davranır. Fakat aldatılmaya tahammülü yoktur.

Bir Akrep’e kesinlikle yalan söylememeye özen göstermelisiniz. Çünkü anlar. Fakat anladığını belli etmez. Üstelik küçük yalanlarınızı yakalasa bile size olan duyguları hemen değişmez. Buna karşılık dikkatle izlemeye başlar. Aslında Akrep Erkekleri son derece dikkatlidir. Ve bir yalanınızı yakalayacak olursa daha fazla dikkat edecektir.

Sonra uygun zamanı bekleyecektir. Çünkü Akrep Erkekleri aldatılmaktan hiç hoşlanmazlar. Duygu ve düşüncelerin tam olarak ifade edilmesini beklerler. Kendileri duygularını ifade etmekten pek hoşlanmasa bile... Fakat sorduğunuz zaman söyleyecektir.
Yazarın Tüm Yazıları