TADOG’dan öğrenciler için anlamlı proje

Güncelleme Tarihi:

TADOG’dan öğrenciler için anlamlı proje
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2017 12:26

TADOG’dan öğrenciler için anlamlı proje

Haberin Devamı

Mehmet OKUR/SİLİFKE(Mersin), (DHA) -MERSİN'in Silifke ilçesindeki Taşeli Kültür ve Sanat Derneği (TADOG), köy okulu öğrencileri için düzenlediği gezi projesinde çocuklar ilçenin farklı bölgelerini yakından gördü.
TADOG, Tol Turizm, ortaklaşa sosyal sorumluluk projesi yaptı. Proje kapsamında, Senir ve Nuru köyü ilkokul öğrencileri için gezi düzenlendi. Proje kapsamında öğrenciler, ilk olarak belediye bünyesindeki sinemada film izledi. Ardından da Taşucu’na geçerek burada Atatürk Evi, yat limanı, Aslan Eyce Amfora Müzesi’ni gezdi. Daha sonra Demokrasi Parkı’na götürülen çocuklar oyun parkında gönüllerince eğlenme imkanı buldu.
TADOG Başkanı imdat Kömbe, projenin finansmanını Tol Turizm tarafından karşılandığını belirterek, "Proje kapsamında dağ köylerinde şehri ve denizi görmemiş çocukları şehir ve denizle buluşturmayı hedeflemiştik. Milli Eğitim Müdürümüz Şerafettin Çiftçi ile görüştük ve kendileri böyle bir fikri takdir ederek karşıladı. Nuru ve Senir köyü ilkokullarını önerdi. Biz de çocuklarımızı köyden alarak proje kapsamında gezdirdik. Bu çocukların hayatlarında bir nebze de olsa iz bırakabildiysek ne mutlu bizlere. Çocuklarımız hep mutlu olsun hep gülsün" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!