"Tabii ki güçlü erkeklerle birlikte olacağım"

Güncelleme Tarihi:

Tabii ki güçlü erkeklerle birlikte olacağım
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 08, 2009 00:00

Ünlü manken Ece Gürsel katıldığı "Aramızda Kalmasın" programında aşk ve iş hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Ayakları yere basan, kendi hayatını kazanan bir kadın olduğunu söyleyen Gürsel, "Ben güçlü bir kadınım. Tabii ki güçlü adamlarla birlikte olacağım." dedi.

Haberin Devamı

ECE GÃœRSEL FOTOÄžRAFLARI Â

Her zaman aşkın peşinden koştuğunu söyleyen Ece Gürsel, aradığı aşkı bulamadığını söyledi. "Ne kadar ararsan o kadar kaçıyor sanki. Ben aşka aşık bir insanım. Hep aşk peşinde koştum. Ancak bunun getirisi olmadığının farkına geç de olsa vardım. Artık ben onu aramayı bıraktım. O beni bulsun." dedi.

Yaşadığı aşklarla adından sıkça söz ettiren Ece Gürsel; ayakları yere basan, güçlü bir kadın olduğunu söyleyerek;  "Kendi paramı kazanıyorsam iyi bir hayat yaşamak tabii ki hakkım. Sonuçta kazanıyorsan harcayacaksın. Ben iyi yaşamak istiyorum. Ve güçlü bir kadınım. Tabii  ki güçlü adamlarla birlikte olacağım, oluyorum da. Ben memur değilim ki. Öyle bir hayat yaşamak isteseydim evde oturur çocuk bakardım. Ben böyle bir hayat yaşamak istemiyorum." dedi.

Haberin Devamı

Ece Gürsel, sektörün şu anda inanılmaz kötü durumda olduğunu ve diğer meslekdaşları da dahil herkesin başka alanlara dağılmaya başladığını söyledi.

Ece Gürsel şu aralar yeni albüm çalışmaları yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!