Szolnoki Olaj Beşiktaş Sompo Japan maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? - FIBA Şampiyonlar Ligi

Güncelleme Tarihi:

Szolnoki Olaj Beşiktaş Sompo Japan maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak - FIBA Şampiyonlar Ligi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2017 19:10

Szolnoki Olaj Beşiktaş Sompo Japan maçı bu akşam oldukça kritik bir mücadeleyi ekranlara taşıyacak. FIBA Şampiyonlar Ligi E Grubu 13. haftasında Beşiktaş Sompo Japan bu akşam son sıradaki Macaristan temsilcisi Szolnoki Olaj ile karşılaşacak. Grupta yaptığı 12 maçta 10 galibiyet ve 2 yenilgi alarak 22 puan toplayan siyah-beyazlı takım, bu akşamki karşılaşmayı kazandığı takdirde lider olarak üst tura çıkmayı garantileyecek. Karşılaşma öncesinde tüm basketbolseverler maçın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Maçın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Szolnoki Olaj Beşiktaş Sompo Japan maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı erkek basketbol takımı, FIBA Şampiyonlar Ligi E Grubu 13. haftasında bu akşam son sıradaki Macaristan temsilcisi Szolnoki Olaj ile karşılaşacak

Beşiktaş Sompo Japan Erkek Basketbol Takımı, FIBA Şampiyonlar Ligi E Grubu 13. haftasında bu akşam Macaristan temsilcisi Szolnoki Olaj'a konuk olacak. Grupta yaptığı 12 maçta 10 galibiyet ve 2 yenilgi alarak 22 puan toplayan siyah-beyazlı takım, bu akşamki karşılaşmayı kazandığı takdirde lider olarak üst tura çıkmayı garantileyecek. Szolnoki Olaj ise 12. haftada sadece 2 kez kazanarak son sırada yer aldı. Macaristan temsilcisi ile Beşiktaş Sompo Japan arasındaki mücadele, bu akşam TSİ 20.00'de Tiszaligeti Spor Salonu'nda oynanacak.

Szolnoki Olaj Beşiktaş Sompo Japan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

Szolnoki Olaj Beşiktaş Sompo Japan maçı bu akşam 20:00'da başlayacak. Mücadele A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak

FIBA Şampiyonlar Ligi E Grubu 13. hafta maçında deplasmanda Szolnoki Olaj ile karşılaşacak olan Beşiktaş Sompo Japan Takımı, akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'ndan THY ait uçak ile Macaristan'a hareket etti ve 2.5 saatlik yolculuk sonrası Budapeşte'ye ulaştı. Beşiktaş Sampo Japan bu akşam maçın oynanacağı salondan son çalışmasını yapacak.

Ufuk Sarıca Macaristan kafilesine dahil ettiği basketbolcular şu şekilde;

Muratcan Güler
Erkan Veyseloğlu
Doğan Şenli
Kenan Sipahi
Bekir Karlı
Sertaç Şanlı
Şafak Edge
İlkan Karaman
Michael Thompson
Michael Roll
DJ Strawberry
Kyle Weems
Earl Clark
Vladimir Stimac

BAKMADAN GEÇME!