Syedra Princess Otel

Güncelleme Tarihi:

Syedra Princess Otel
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

Türk turizminin en gözde mekanlarından biri olan Alanya'da, konuklara kapısını açan Syedra Prencess Otel, Türk konukseverliğinin tüm özelliklerini yaşatıyor. Kendine özgü mimarisi ile dikkatleri çeken tesis, her şey dahil sistemle çalışıyor.

DAMAK TADI

Yeşillikler arasında yürüyüş yolu, çocukların hizmetine sunulan mini club ve tüm konukların hoş vakit geçirmesini sağlayan animasyon ekibi Syedra Princess Otel, Türk ve dünya mutfağının seçkin yemeklerini de turistlerin damak lezzetine sunuyor. Syedra Princess'de 170 oda bulunuyor. Sabah erken saatlerde başlayan etkinlikler, gün batımına kadar sürüyor. Animasyon ekibi tüm konukları, düzenlenen etkinliklere başarıyla çekiyor.

EĞLENCELİ DAKİKALAR

Çalışma stresini, tatilde bırakmak için eğlencelerde yerini alan konuklar, eğlenceli dakikalar yaşıyor. Syedra Princess Otel'in genç genel müdürü Kaan Küce, turizmde en önemli unsurun, tatile gelen konuğu stresinden arındırmak olduğunu belirterek, ‘‘Konuklar tesisimizin kapısından girdikten sonra kendilerini başka bir dünyada hissediyor. Tatil sonrası konuklarımız, istemeyerek tesisimizden ayrılıyor’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!