Swissotel'de İtalyan yemekleri haftası

Güncelleme Tarihi:

Swissotelde İtalyan yemekleri haftası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 11:29

Swissotel'de İtalyan yemekleri haftası

Haberin Devamı

İZMİR'de, yemek haftaları ve özel etkinlikler düzenleyen Swissotel Büyük Efes, bu kez dünyaca ünlü İtalyan Mutfağını en özel seçkilerini lezzet tutkunları ile buluşturdu.

Milano'dan gelen Michelin yıldızlı İtalyan konuk şef Eugenio Boer'in katılımıyla gerçekleşen İtalyan Yemekleri Haftası İzmirli konuklarına bir yemek şöleni sunuyor. 26 Kasım'a kadar sürecek olan etkinlikte İtalyan mutfağının en güzel örnekleri yer alacak. 25 Kasım'a kadar İzmir Körfezi'nin ışıltılı manzarasına karşı, Equinox'ta canlı müzik eşliğinde özel set mönülü akşam yemekleri; 25 Kasım'da İtalya'dan konuk olarak gelecek İtalyan Jazz Orkestrası eşliğinde Equinox'ta özel bir gala yemeği; 20-24 Kasım arasında Cafe Swiss'te İtalyan konseptli açık büfe öğle yemeği ve 26 Kasım'da Cafe Swiss'te İtalyan temalı pazar brunch'ı lezzetli anlar yaşatacak.

İtalya'dan gelecek olan İtalyan Jazz Orkestrası eşliğinde 25 Kasım'daki gala yemeğinde ise, yapılacak çekilişte, İtalya'ya THY ile tek kişilik gidiş-dönüş uçak biletinin de yer aldığı çok özel hediyeler verilecek.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!