Suudi prensesin İstanbul macerası

Suudi Arabistan’ın en popüler prensesi Nauf Bendar Mohamed Al Saud, 5 yıl önce Monaco Grand Prix’sinde tanıştığı Aylin Livaneli’nin davetlisi olarak geçtiğimiz hafta Türkiye’ye geldi.

Gündüzleri İstanbul’daki camileri ve tarihi yerleri gezen prenses, cuma akşamı ise Anjelique’teydi. Daha sonra birlikte Bodrum’a geçen Livaneli ile Prenses Nauf, bol bol güneşlenip yüzdü. Kendi ülkesinde tesettürlü dolaşan, yurtdışı seyahatlerinde ise dekolte kıyafetleri tercih eden, dünya jet-set’inin çılgın eğlenceleriyle tanıdığı prenses, P. Diddy gibi dünya starlarının da yakın arkadaşı...

Albümünü partiyle tanıttı

Ömer Karacan, geçen yıl çıkardığı "Hillside Su Feel Good/Vol. 1" ile büyük sükse yapmış, albüm uzun süre "En Çok Dinlenen Yabancı Albümler" listesinde kalmıştı. Karacan şimdi de "Feel Good/Vol. 2"yi çıkardı. Müzik ve eğlence sektöründe iddialı projelere imza atan Ömer Bey’in bu ikinci albümü, önceki akşam İstinye Park’ta düzenlenen davetle tanıtıldı. Karacan’ın ev sahipliğinde düzenlenen geceye Nurettin Hasman, Eda Taşpınar, İlker İnanoğlu, Esin Maraşlıoğlu, Yağmur Ünal, Mine Çayıroğlu, Elif-Ayşe Boyner ve Ece Sükan’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Herkese albüm hediye edilen bu renkli gecenin sonunda, davetliler Doğuş Otomotiv’in son model Audi’leri ile evlerine gönderildi.

Hollywood değil Cahidewood

Sosyetenin gözde eğlence mekanı Cahide’de önceki akşam Hollywood konseptli bir parti düzenlendi. Cahidewood adlı bu özel parti için dekorasyonu tamamen elden geçirilen ve beyaza büründürülen mekanda, unutulmaz Hollywood karakterleri boy gösterdi. James Bond kılığındaki garsonların servis yaptığı partide, eğlence sabaha kadar devam etti. Ünlülerin Oscar törenlerindeki gibi kırmızı halıdan geçerek içeri girdikleri geceye showgirl Lyalyla da sıra dışı gösterisiyle renk kattı.

Binler’e dost ziyareti

Bir dönem İstanbul’un en popüler adreslerinden olan Şaziye’nin işletmecisi Nedim Binler, bu yaz Bodrum’un merkezinde bar açtı. Vittoria Dream adlı mekánı için eski Şaziye ekibini yeniden bir araya toplayan Binler’i arkadaş grubu hiç yalnız bırakmıyor. İşletmecinin geçtiğimiz akşamki ziyaretçisi ise Türkbükü’ndeki Bianca’nın sahibi Emre Ergani’ydi. "Dost ziyaretine geldim" diyen Ergani, bir ara DJ kabinine girip müzik de yaptı.

Barlar Sokağı’nda dans

Bodrum Barlar Sokağı’nda bulunan The Palace Restoran, zengin mutfağının yanı sıra dans geceleri ile de ilgi çekiyor. The Palace’da salı ve cuma akşamları Perüzar Saka, Tolga Seçkin ve Serdar Bıyıklı sahneye çıkıyor. Aynı zamanda dans hocalığı da yapan Saka, salsa ve sirtaki danslarını seslendirdiği şarkılarla bütünleştiriyor. Bodrum’a yolunuz düşerse uğrayın derim.

Dans benim ilk aşkım

Prof.Dr. Bengi Semerci’nin pazar günleri TRT 1’de sunduğu "Yaşam Sohbetleri" programının geçen haftaki konuğu, Doluca Şarapları’nın veliahtı Sibel Kutman Oral’dı... Sibel Kutman Oral, ilk aşkının dans olduğunu da anlattı. Sibel Hanım, "Dans benim ilk aşkımdır. Annem, anneannem hep dans ederdi. 5 yaşımdan itibaren dans etmek istedim. Stresle baş etme yöntemlerimin başında dans, egzersiz ve spor gelir. Bedenim alışkın olduğu için dans etmediğimde vücudum sinyal veriyor. Dans ederken her şeyden arınıyorum" dedi.

Boğaz’ın en rahat restoranı

Sortie’nin yaklaşık bir ay önce açılan restoranı La Cuisine, Boğaz’ın en rahat ambiyansa sahip yerlerinden biri. Akdeniz ağırlıklı mutfağa sahip restoranda Türk mutfağından otantik lezzetler de bulunuyor. Ayrıca bir de fiks mönü servisi var. Bir kadeh şarap dahil 69 YTL’ye sunulan fiks mönüde zeytinyağlılardan başlangıçlara, ara sıcaklardan seçmeli iki ana yemeğe kadar birçok lezzet servis ediliyor. Nişantaşı’ndaki Salomanje Bar’ın işletmecisi Ersin Süzer yönetimindeki La Cuisine, yemek sonrası Sortie’de kulübe dönen ender mekanlardan biri...

Cattaneo’yu dinlediler

Angelique Bar’daki parti serisi, İspanyol DJ Hernan Cattaneo’nun performans sergilediği geceyle devam etti. Uluslararası elektronik müzik arenasının son yıllardaki en başarılı DJ’lerinden biri kabul edilen Cattaneo, Anjelique’te müzikseverlere unutulmayacak bir gece yaşattı. Gecenin geç saatlerine kadar süren partiye Zuma’da yemek yedikten sonra katılanlar arasında Ender Mermerci, Dalia Garih, erkek arkadaşı Gary Lachman ve Heves Ekinci de vardı.
Yazarın Tüm Yazıları