Sütçüler turizm tesislerine ilgi

Güncelleme Tarihi:

Sütçüler turizm tesislerine ilgi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2017 16:39

Sütçüler turizm tesislerine ilgi

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - SÜTÇÜLER Belediye Başkanı Mustafa Üstün, belediye tarafından yaptırılan turizm tesislerinin ilgi çektiğini söyledi.
Sütçüler Belediyesi, tarafından Turizm Tesisleri, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Tesislerde son olarak İtalyan bir kafile konakladı. Sütçüler Belediye Başkanı Mustafa Üstün, "Sütçüler oksijeni, yeşili ve havası ile çok farklı bir ilçedir. Önemli olan bunu ön plana çıkarıp buraya turizmi çekmek düşüncesiyle böyle bir tesis yapma ihtiyacı hissettik. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'na proje sunduk, proje doğrultusunda belediyenin de imkanlarını kullanarak böyle güzel bir tesis ortaya çıkardık. Amacımız Sütçüler'de turizm yapılabileceğini, turizmde para kazanılabileceğini halkımıza göstermekti. Amacımıza ulaştık" dedi.
Tesislerde 28 kişilik İtalyan bir grubu ağırladıklarını ve grubun ilçeden memnun ayrıldığını aktaran Başkan Üstün, "Asıl  hedefimiz bizim bu çadırlarda Arap turizmi üzerine de yönelmek. Araplar bildiğiniz gibi denizde sahilde pek durmak istemiyor. Havası güzel yeşillik yerleri daha çok tercih ediyorlar. Karadeniz kıyıları komple Arap turistlerle dolu. Onun için biz de 'ilçemize neden çekmeyelim' dedik ve onun için de çalışmalarımız olacak" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!