Susturamazsınız

Maçı seyretmesem ve bu skoru görsem aşağıdaki cümleleri yazan adama illet olurum.

Haberin Devamı

Gaziantepli futbolcuların kaleci Mert’e çarptırdıkları ve Mert’in kurtardıkları olmasa G.Antep 5 farklı öne geçirdi. Dün gecenin yıldızı kaleci Mert Ama F.Bahçe maçı bayağı farklı kazanıyor. Kazanmak güzel şey, keyfini süreceksin fakat kazandığında hatalarını göremezsen bundan sonraki maçlarda işin çok zor olur.

Gol el yardımıyla

Mehmet Topal’ın attığı 1. gol net bir biçimde el kol yardımıyla... Aynı pozisyona hakem G.Antep aleyhine elle oynama düdüğü çaldı. Krasiç’in ayakkabılarının altında herhalde zeytin yağı var, ayakta durmak istemiyor. Hakemler yerse!

Gelinen bu noktada görünen şu; Fenerbahçe Yönetimi ve Aykut Kocaman sarı lacivertlilerde Brezilya hegemonyasına son verme kararı almışlar. Mutlaka bir sebebi vardır. ‘Uygulama artı mı eksi mi getirir?’ neticesini yakın zamanda görürüz. Alex konusunda hep aynı şeyi yazmak ve söylemekten gına geldi. Ya Alex’le vedalaşıp, öpüşüp ayrılacaksınız ya da Alex’i oynatacaksınız. Sambaı evde oturursa sorun olur, tribüne çıkarsa sorun olur, yedek kulübesinde oturursa sorun olur.

Haberin Devamı

Son 30 yılda F.Bahçe’ye Alex etkinliğinde bir futbolcu gelmedi. Onun için de ‘Alex’ diye bağıran seyirciyi susturmaya kalkarsanız. Susturamazsınız. Çünkü adamın yaptıkları ortada. Skora kimse aldanmasın G.Antepli futbolcuları anlamak mümkün değil. F.Bahçe takımına karşı bu kadar gol pozisyonuna girip atamazsan, sonucuna katlanacaksın. Ama sakın F.Bahçeliler bu skora aldanmasınlar... Bu arada sezon başı olmasına rağmen Şükrü Saraçoğlu Stadı’nın zemini de çok iyi değil...

Kuyt ve Sow iyi oyuncular özellikle Dirk Kuyt şu anda Alex’in yokluğunu hafif de olsa kapatabiliyor, inşallah birkaç ay sonra onu bozmayız... Krasiç henüz hazır değil, Sow’a da istediği toplar henüz atılamıyor. Bir pozisyona girdi, net bir golcü vuruşu yaptı. Bu vuruş bile onun kalitesini gösteriyor.

Sonunda bayan seyircilerde sahaya atlamaya başladılar. Demekki taraftarın erkeği de bir kadını da, ayıramıyorsun. O sırada F.Bahçe gol pozisyonunda maç berabere olsa, hakem oyunu durdursa o pozisyon güme gitse acaba ne olurdu?

Yazarın Tüm Yazıları