Süslü çete

Ricardo Quaresma, Beşiktaş’a transfer olan Portekizli vatandaşlarına İstanbul’u gezdirmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Taraftarların “Q7 ve çetesi” dediği Quaresma, Simao Sabrosa, Hugo Almeida ve Manuel Fernandes, geçtiğimiz gece de Asmalımescit’teydi. Hep birlikte eğlenmeye çıkan arkadaşlar, pırlanta küpeleriyle dikkat çekti. Quaresma’nın değerli taşlarla süslü yüzükleri ve altın kaplama cep telefonu da göz kamaştırıcıydı.

Yeni aşkıyla partide
Özge Ulusoy, Ferruh Taşdemir’le olaylı ilişkisinin ardından TT Custom Choppers’ın patronu Tarhan Telli ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, önceki gece W Otel’de gerçekleşen hafta sonu partisine birlikte katıldı. Keyifli bir gece geçiren ikili, mekândan Telli’nin aracıyla ayrıldı.  Cenker TEZEL

Yeni sevgilisi mi?
Geçtiğimiz aylarda Fransız sevgilisi Amelie Latournald ile davetlere katılan Serdar Bilgili, önceki gece Günay’da başka bir kadınla eğlenirken görüntülendi. Mekânda sahneye çıkan Gülşen’i izleyen Bilgili’nin yanındaki sarışın kadınla aşk yaşayıp
yaşamadığı merak konusu oldu...

Çocuklara müjde

Haberin Devamı

Havalarda uçuşan, denge ve yerçekimi kurallarına meydan okuyan, fizik kurallarını altüst eden 24 altın madalya sahibi Wuhan Tiyatro Topluluğu, “Chasing The Dream” gösterisi için İstanbul’a geliyor. Grup, 28 Ocak’tan 6 Şubat’a kadar TİM Maslak Show Centar’da olacak.

10. yıl kutlaması
Aysın Biter Öztürk’ün kurduğu Aina Pazarlama İletişimi Danışmanlığı’nın 10’uncu kuruluş yıldönümü için geçtiğimiz gece bir parti düzenlendi. Geceye medya, iş ve cemiyet hayatının seçkin isimleri katıldı.

Gündüz ve gece
Hacı Sabancı, geçtiğimiz gün annesi Arzu Sabancı ile İstinye Park’taydı. Masa Restoran’da annesiyle baş başa yemek yiyen Hacı Sabancı, keyifli sohbetin ardından onu Lamborghini marka aracıyla eve bıraktı. Hacı Bey, aynı günün akşamında kadın arkadaşıyla, bu kez Lucca’nın önünde görüntülendi.  Büşra BOZOK

Dans zamanı
Dünyaca ünlü DJ Marc Vedo, 21 Ocak gecesi Boy George ile birlikte İstanbullu müzikseverlerin karşısında olacak. Vedo, Boy George’un performansı öncesinde 360istanbul sahnesini çalacağı dans hitleriyle ısıtacak.

Tanıtıma devam
Meltem Cumbul, Perwoll markasının yeni ürünü “Siyah Sihir”in reklam kampanyası için geçtiğimiz yıl Tamer Yılmaz’ın objektifine poz vermişti. Ünlü oyuncu, marka yüzü olduğu Perwoll için bir kez daha objektif karşısına geçti. Fotoğraflarını ise bu kez Emre Doğru çekti.

Haberin Devamı

Talk show hazırlığı
İlker İnanoğlu, talk show programı yapmak için harekete geçti. Okan Bayülgen ve Beyazıt Öztürk gibi talk show programı yapmak isteyen İnanoğlu, şu an kanallarla görüşüyor.

Yeni lezzet durağı
Asmalımescit’te, Kallavi sokaktaki Me Gusta Pera’nın balıkları Asos’tan geliyor. Mekanın sahibi Vedat Akkaya, “Biz aslen Arnavut’uz. O yüzden Arnavut ciğeri ve sigara böreğimiz meşhur. Tüm etler ve balıklar da kömür ızgarada pişiyor” diyor.

Her salı Nişantaşı’nda
“Nanay” adlı şarkısıyla müzik dünyasına giriş yapan Ece Gökkaya, salı akşamları Nişantaşı’ndaki Melon 24’te sahneye çıkıyor. Gökkaya, cuma ve cumartesi geceleri ise Kıbrıs’taki müzikseverlerle buluşuyor.

Yazarın Tüm Yazıları