Süsler Sokak şemsiyelerle süslendi

Güncelleme Tarihi:

Süsler Sokak şemsiyelerle süslendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2017 14:02

Süsler Sokak şemsiyelerle süslendi

Haberin Devamı

YOZGAT, (DHA)- YOZGAT Belediyesi, cadde ve sokaklarda düzenleme çalışmalarına hız verdi. Araç trafiğine kapatılan Meydan Yeri Caddesi yeniden düzenlendi, Süsler Sokak, rengarenk şemsiyelerle süslendi.
Yozgat Belediyesi tarafından başlatılan Şemsiye Sokak çalışmaları kapsamında Süsler Sokak'ta şemsiyelerle gölgelik oluşturuldu. Sokağa farklı bir hava katan şemsiyeler vatandaşların ilgisi oldu. Süsler Sokağın yeni halini gören birçok vatandaş, hatıra fotoğrafı çekindi.
Yozgat Belediyesi ve çevre esnafın katkılarıyla gerçekleştirilen uygulamanın, rengarenk bir görünüm kazandırdığını ve şemsiyelerin oluşturduğu dekorun vatandaşların ilgisini çektiğini söyleyen Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kılınçaslan, “Süsler Sokağı pilot bölge olarak belirledik. Süsler Sokağı adına yakışır bir şekilde esnafımızın yardımıyla süsledik. Şehre ve sokağa farklı bir hava kattı. Vatandaşlar sokağa gelerek fotoğraf çekiniyor. Ayrıca şemsiyeler sokağın canlanmasını sağladı. İlerleyen zamanlarda bu uygulamayı başka sokaklara da hayata geçireceğiz” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!