SUSAN MILLER'DAN BURÇ YORUMLARI

Güncelleme Tarihi:

SUSAN MILLERDAN BURÇ YORUMLARI
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 21, 2012 06:19

Yarınki yeni ayın farkında mısınız? Peki kimler için bolluk, kimler için aşk, kimler için gerginlik getiriyor? İşte yıldızları okuyan kadın Susan Miller’ın okunmadan haftaya başlanmaması gereken öngörü ve tavsiyeleri.

Haberin Devamı

YENÄ° AY NEDÄ°R?Â

Ay tam olarak Güneş ile Dünya arasındayken aydınlık yüzü Dünya’dan hiç görünmez. Bu evresi yeni ay olarak adlandırılır.

KOÇ

Takım çalışması fırsatı

Yarınki yeni ay sayesinde, daha önce sözünü aldığınız ama bir türlü haber çıkmayan freelance iş yeniden gün yüzüne çıkacak. Yarından itibaren Merkür’ün sizin haritanıza girmesiyle birlikte, takım çalışmalarında daha güçlü olmaya başlayacaksınız. Bunu bir fırsat olarak değerlendirebilirsiniz.

BOÄžA

Gergin konuşmalardan kaçının

Aşk hayatınız çok hareketlenecek. Eğer bugünkü yeni ay sayesinde biriyle hâlâ tanışmadıysanız, gözlerinizi dört açın ve tüm enerjinizi buna ayırın. Yarından itibaren, teslim günü yakın olan işlerin huzursuzluğunu yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla gergin konuşmalar yapmaktan kaçının. Çünkü yaşadığınız tüm stres geçici olacak.

Ä°KÄ°ZLER

Haberin Devamı

Taşınmanın tam zamanı

Evinizi satmayı ya da yeni bir eve taşınmayı düşünüyorsanız, bu hafta tam zamanı. Çünkü bugünkü yeni ay, bir süre arkanızda olacak. Kısa bir tatil yapmayı istiyorsanız, haftanın ortasında çıkmalısınız. İyi sonuçlar getireceğini döndüğünüzde anlayacaksınız. Şu sıralar Plüton giderek güçleniyor. Bu da maddi durumunuzda gelişmeler yaratacak.

YENGEÇ

İmza için perşembeyi bekleyin

Bu hafta pazarlık konusunda çok güçlüsünüz ve uzun süredir devam eden bir görüşmeyi sonlandırıyorsunuz. Kontratı perşembe ya da cuma günü imzalamaya özen gösterin. Venüs ve Jüpiter’in perşembe günü iyi tarafında olması, banka hesabınıza iyileşmeler getirecek. İlerleyen günlerde bazı anlaşmalarda sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

ASLAN

Çarşamba pazarlık yapmayın

Pek çok farklı kaynaktan, farklı görüşler duyuyor olabilirsiniz. Ama merak etmeyin, Merkür yarından itibaren iletişim alanınıza giriyor. Bu da 5 Ekim’e kadar yapacağınız görüşmelerde daha kesin sonuçlar almanızı sağlayacak. Zihniniz, yeni şeyleri öğrenmek için daha uyanık olacak. Çarşamba günü zorlu pazarlıklar yapmaktan kaçının.

BAÅžAK

Kişisel projelerinize yoğunlaşın

Bugün, sizin büyük gününüz! Çünkü yeni ay Başak’ta. Kendinizi çok güçlü hissedeceksiniz. Kişisel projeleriniz üzerine yoğunlaşın. Başarılı sonuçlar alacaksınız. 5 Ekim’e kadar gelirinizi artırmaya odaklanacaksınız. Harcamalarınıza daha sağlıklı bir kafayla bakıp, yeni bir gider planı yapın. Aceleyle karar verilmiş yatırımlardan da uzak durun.

TERAZÄ°

Haberin Devamı

İletişiminiz güçleniyor

Bu hafta fikirlerinizi ya da planlarınızı uygulamada hiç sorun yaÅŸamayacaksınız. Düşüncelerinizi rahatlıkla anlatacak, hatta herkesin sizi nasıl da daha dikkatli dinlediÄŸini fark edeceksiniz. Bunun sebebi, iletiÅŸim yeteneÄŸinizin hafta boyunca güçlü olacak olması. Ancak siz yine de çarÅŸamba ve perÅŸembe günü çevrenizdekilerin üzerine çok gitmeyin.Â

AKREP

Kardeşinizle tartışabilirsiniz

Sosyal hayatınız canlanmaya başlayacak. Yeni bir gruba üye olmaya karar verebilir ya da çevrenizi genişletecek etkinliklere katılabilirsiniz. Yine de hafta ortasına dikkat edin! Kardeşiniz ya da iş arkadaşınızla umduğunuzun aksine, gergin bir konuşma yapabilirsiniz. Kariyerinizde çok iyi ilerliyorsunuz. Bu gelişme, maddi durumunuza da yansıyacak.

YAY

Haberin Devamı

Davetler pahalıya mal olacak

Yarınki yeni ay, kariyerinizle ilgili sizi çok şaşırtacak gelişmeler getirecek. Birkaç gün içinde yeni bir pozisyon teklifi alabilirsiniz. Bunun yanında sosyal hayatınızda da değişiklikler var. Pek çok etkinlik ve partiye davet alacaksınız. Gitmeye çok hevesli olsanız da, hepsine katılmak size biraz pahalıya patlayabilir. Akıllıca seçim yapın!

OÄžLAK

Yıldızınız parlıyor

Bu hafta, üstlerinizle yapacağınız görüşmeye hazır olun. Dikkatlice, doğru kelimeleri seçerseniz kariyerinizin geleceği için harika bir iş çıkarabilirsiniz. Ayrıca hafta başında patronunuz ya da bir iş arkadaşınızla gideceğiniz toplantıda yıldızınız parlayacak. Bazı kararları çarşamba ve perşembeden önce almaya özen gösterin.

KOVA

Haberin Devamı

AÅŸkta perÅŸembeye dikkat!

Kendinizi zihninizin çok çalışacağı bir haftaya hazırlayın. 5 Ekim’e kadar Merkür, öğrenme yeteneğinizde olacak. Merkür iletişim alanıyla ilgilendiğinden, bir uzman olarak bazı konuları öğretmek ya da ders vermek amacıyla davet alabilirsiniz. Bu hafta üniversitede yeni bir eğitime başlamak için de ideal. Aşk hayatınıza gelince, perşembeye dikkat!

BALIK

Odak noktası partner

Yeni ay, ilişkilerinizin odak noktasını iş ya da aşk hayatınızdaki partneriniz yapacak. Size yakın olan biriyle bazı konuları konuşmak için birbirinize söz verebilirsiniz. Parasal durumlar rahatsız edebilir. Sözleşmeli işlerle ilgili daha yavaş kararlar alın. Evinizi dekore ettiriyorsanız, tasarımcınızla birlikte alışverişe çıkmak iyi fikir.

Haberin Devamı

Susan Miller’ın aylık yorumları Tempo dergisindeumları Tempo dergisinder’ın aylık yorumları Tempo dergisind

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!