Fulya Şahin kimdir? Survivor'dan elenen Fulya kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Fulya Şahin kimdir Survivordan elenen Fulya kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2017 13:22

Fulya Şahin, Survivor 2017'de sadece bir hafta kalmasına rağmen adından söz ettirmeyi başardı. Eski yarışmacı, konuk olarak katıldığı Survivor Panorama'da yaklaşık 1 hafta süren ada hayatında yaşadıklarını paylaştı. Her şeye rağmen kendisine güveninden bir şey kaybetmediği gözler önüne seren Fulya Şahin'in özel hayatı merak konusu oldu. Peki, Fulya Şahin kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Survivor'a ilk haftadan veda eden Fulya Şahin,  Survivor Panorama’ya konuk oldu. 'Ben kalsaydım performansa göre isim yazardım' diyen Fulya Şahin, hala ismini veren takım arkadaşı Volkan’a kızgın olduğunu dile getirdi. Yaklaşık 1 hafta süren ada hayatında yaşadıklarını paylaşan Fulya Şahin, kendisinden sonra yaşanılanları da yorumladı.

Yarışmaya en erken veda eden isim Fulya Şahin, bir haftalık ıssız ada macerasında yaşadıklarını anlattı. İlk hafta elenerek büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Fulya Şahin, ada konseyinde kendi ismini yazan takım arkadaşı Ogeday’a ateş püskürmüş, kendisinden önce gitmesi gereken isimlerin olduğunu belirtmişti. Fulya Şahin’in veda ederken söylediği sözler, Gönüllüler adasında uzun süre konuşulmuş, takım üyelerinden bazıları pişmanlıklarını dile getirmişti. Peki, Survivor yeni sezona veda eden ilk isim olan Fulya Şahin kimdir?

Haberin Devamı

FULYA ŞAHİN KİMDİR?

Survivor’ın tanıtım fragmanında "Ağaç olup kök salmaya değil, soyadımın hakkını verip uçmaya geldim" sloganıyla dikkat çeken ancak iddiasına rağmen adada tutunmayı başaramayan Fulya Şahin, 30 Ekim 1991 tarihinde İstanbul'da doğdu. ,Trakya Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu'nda (BESYO) eğitimini gerçekleştirdi. Futbol antrenörlüğü, Hentbol kaleciliği ve atletizm gibi alanlarda kendisini yetkin olarak tanımlayan Fulya Şahin, yarışmada sadece güçlü ve sporcu olmanın kendilerine yetmeyeceğini vurgulayarak ayrıca sağlam bir psikolojiye sahip olmaları gerektiğini dile getirmişti.

NASIL ELENMİŞTİ?

Yarışmalarda iddialı performansıya dikkat çeken Fulya Şahin, yine de Survivor’dan elenmeyi engelleyemedi. Eser, Erdi ve en yakını Berna ile oylama potasına kalan Fulya, en az sms oyunu alarak yarışmaya veda etti. Survivor’a erkenden veda etmeyi hak etmediğini dile getiren Fulya Şahin, çok sert bir veda konuşması yapmıştı. İşte, o sözler: "Ben 27 yaşındayım. Ailem bana her zaman hakkı hukuku çok iyi öğretti. 3 kız kardeşiyiz biz, en küçüğüğüm ben. Kimsenin hiç bir zaman hakkını yemedim bugünü kadar. Çorluluyum. Gitsinler bir Allah'ın kulu da karşımı çıkıp "Benim sende hakkım kaldı" diyemez. Benim potaya "Hak yedin" gerekçesiyle adımı veren Volkan ve gidişimi garantileyen Ogeday'a hakkımı helal etmiyorum. Onların benim gücüme ihtiyaçları vardı. Asıl hakkımı yiyen onlardı benim. Sürpriz kulusiyle bunları onaylayanlar çok pişman olacaklar. Çünkü birleşmeye kadar takım olamazsanız, siz de şampiyonluğa gidemezsiniz. Senin tek başına olman, seni tek başına güçlü olman hiçbir şey ifade etmiyor. Birleşmeden sonra istediğinizi yapabilirsiniz. Birleşmeye kadar en azından takım olabilseydik. Asıl hakkı yenen benim. Allah'ın adeletine her zaman inanıyorum.

Haberin Devamı

Hayallerimi bırakıp işimi gücümü bırakıp buraya geldim. Döndüğümde ne yapcağım bilmiyorum. Bu hayallerimin frsatını yakalamışken bunun yarıda kesilmesi büyük bir hayal kırıklığı benimm için."

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!