Survivor 2017'de bu hafta kim elendi? İşte survivor'da adaya veda eden o isim

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017de bu hafta kim elendi İşte survivorda adaya veda eden o isim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 00:16

Survivor'da bu akşam oldukça kritik bir eleme konseyi yapıldı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren heyecan fırtınası yaratan survivor'da bu akşam yine heyecan doruktaydı. Survivor'da bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı arasında eleme konseyi yapıldı ve halk oylamasıyla adaya veda eden isim belli oldu. Peki, Survivor 2017'de kim elendi? İşte, survivor'da adaya veda eden o isim.

Haberin Devamı

Ekranların büyük ilgiyle takip edilen yarışma programı survivor'da bu akşam eleme konseyi heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı hafta boyunca birçok oyun oynamıştı ve eleme adayları belli olmuştu. Dokunulmazlık oyunlarından ilkini gönüllüler takımı kaybetmişti. Eleme adayları Ogeday Girişken ve Volkan Çetinkaya olmuştu. Ünlüler takımı da bir dokunulmazlık kaybederek eleme adaylarını Adem Kılıççı ve İlhan Mansız olarak belirlemişti. Peki, Survivor 2017'de kim elendi? İşte, survivor'da adaya veda eden isim.

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor'da bu akşam hasret gidermek isteyen iki takım yarışmacılarının mücadelesi yaşandı. Oyunu kazanan taraf ünlüler takımı olursa ailelerinden gelen videoları izleyeceklerdi. Kazanan taraf gönüllüler takımı olursa da aileleriyle konuşma fırsatı yakalayacaklardı. Kıran kırana yaşanan mücadeleyi ünlüler takımı kazandı.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ

Survivor'da bu hafta birbirinden heyecanlı dokunulmazlık oyunları yaşandı. Dokunulmazlık oyununun ilkini kaybeden taraf gönüllüler takımı olmuştu ve takım kararıyla elemeye çıkan ilk aday Ogeday Girişken olmuştu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Berna ise Volkan Çetinkaya'nın ismini vererek ikinci eleme adayını belirlemişti. Haftanın ikinci dokunulmazlığını kaybeden taraf ise ünlüler takımı oldu ve ünlüler takımı strateji yaparak güçlü yarışmacıları potaya koydu. Takım kararıyla potaya giren isim Adem Kılıççı oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Sema ise İlhan Mansız'ın ismini söyleyerek dördüncü ismi belirledi. Bu akşam yapılan halk oylamasının ardından elenen isim belli oldu. Survivor'a veda eden isim gönüllüler takımından Volkan Çetinkaya oldu.

'ADEM VE SABRİYE ARASINDA PİLAV KAVGASI'

Adem ve Sabriye arasında oldukça enteresan bir tartışma yaşandı. Ünlüler takımındaki iki yakın dost Sabriye ve Adem'in pilavla ilgili başladığı tartışma giderek büyüdü. İki yarışmacı da birbirlerine sert ifadeler kullandı. 

'AMAÇ GÖNÜLLÜLERDEN BİR KİŞİ ELEMEK'

İlhan Mansız'ın, Adem ile birlikte potaya girmesinin ardından amaç Sabriye'yi kurtarmak mıydı sorusu cevap ararken, Ogeday'ın konu hakkında Sabriye'ye ilginç bir yorumu oldu. Ogeday, Sabriye ile adada konuşurken 'amaç seni kurtarmak değil, gönüllüler takımının en güçlü oyuncularından birini eleyebilmek' dedi. 

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!