Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte heyecan dolu mücadeleden detaylar

Güncelleme Tarihi:

Survivorda ödül oyununu hangi takım kazandı İşte heyecan dolu mücadeleden detaylar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2017 23:12

Survivor'da bu akşam oynana ödül oyununda ünlüler ve gönüllüler takımı oldukça heyecanlı bir mücadele ortaya koydular. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen programı survivor'da ödüllerin güzelliği git gide artmaya devam ediyor. Ünlüler ve gönüller takımı bu akşam zorlu bir parkurda karşı karşıya geldi. Fakat ödül oldukça güzeli. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte heyecan dolu mücadeleden detaylar

Haberin Devamı

Survivor'ın bu akşam yayınlanan yeni bölümünde dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Yarışmanın bu akşam oynanan ödül oyununda Sabriye ve Berna birbirlerine girdi. Sabriye, Berna'ya dönüp, 'Keşke dövüşçü olsaydın, hemen üzerine atlardım' derken, Berna'da atlasana diye karşılık verdi. Sözlü tartışma da sinirler iyice gerildi. Ödül oldukça güzeldi ve iki takımda da gerginlikler yaşandı. Oyunu kazanmak isteyen iki takım zorlu parkurda son güçlerine kadar mücadele ettiler. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte, heyecan dolu mücadeleden detaylar.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor'da bu akşam Alp Kırşan'ın sunumuyla müthiş bir ödül heyecanı yaşandı. Alp Kırşan ödülü açıkladığı an da iki takım yarışmacıları da oldukça heveslendiler. Ödülü kazanan takım adasında müthiş yemeklerle buluşacaktı. Yemeğin yanında jakuzi ve masaj keyfi yaşayacak olan yarışmacılar bir diğer yandan da kuaförle buluşacaklardı. Oyunu en çok isteyen gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler takımı ödül oyununda fırtına gibi eserek ödülü kazanmasını bildi.

Haberin Devamı

SABRİYE VE BERNA ARASINDA GERGİNLİK

Ödül oyununun bitmesinin ardından gönüllüler takımı seromonide mutlu bir şekilde oyunu konuştular. Sabriye verdiği sayılardan dolayı oldukça gergindi ve üstünde ödülü kazanamamanın üzüntüsü vardı. Berna mutlu bir şekilde konuşma yaparken Sabriye seromoniyi terketti. Oyun esnasında da iki yarışmacı arasında sözlü tartışma yaşanmıştı. İki takım yarışmacıları da Sabriye'nin hareketini saygısızlık olarak değerlendirdi. 

İLHAN MANSIZ 10 GÜN SONRA DÖNDÜ

İlhan Mansız'ın sakatlığından dolayı oynamadığı 10 günlük sürenin ardından bu akşamki oyunda parkura çıktığı görülüyor. İlhan Mansız uzun zamanın ardından sergileyeceği performans merakla bekleniyor.

DÜN AKŞAMKİ ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

Dün akşamki ödül oyununu ünlüler takımı kazandı. İletişim ödülünün sahibi olan ünlüler takımı duygu dolu anlar yaşadı. Sema oğlu ile konuşma fırsatı bulurken, Sabriye, yeni doğan yeğenini gördü. İlhan Mansız'da en duygusal anları yaşayan yarışmacılardan biriydi.

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!