Survivor 2016'da oyunu kazanan takım belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016da oyunu kazanan takım belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2016 07:49

Survivor'da dün akşam yemek ödülü oyunu oynandı. Survivor'da Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı arasındaki yarışma tam anlamıyla nefes kesti. Oyunda 6-1 geriye düşen ünlüler takımı büyük bir geri dönüşe imza atıp 10'a 9 galip gelerek ödülün sahibi oldu.İşte Survivor'da yaşananlar...

Haberin Devamı

Oyuna çok iyi başlayarak büyük bir avataj elde eden Nagihan oyun sonunda Damla’ya kaybedince isyan etti. Kazandığı sayılar ve hırslı kişiliği ile tanıdığımız başarılı yarışmacı kaybettiği oyun sonrası “Ben oynamıyorum ya!” demesinin ardından devreye giren Acun “İstiyorsan çekilebilirsin, eleyebiliriz seni” diyerek Nagihan’a göndermede bulundu.

SURVİVOR'DA YEMEK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?
Büyük bir heyecanla takip edilen yarışmada dün akşam yemek ödülü oyunu oynandı. Ünlüler takımı le Gönüllüler takımı arasındaki yarışma tam anlamıyla nefes kesti. Oyunda 6-1 geriye düşen ünlüler takımı büyük bir geri dönüşe imza atarak önce beraberliği yakaladı ve sonrasında oyunu bayrak yarışına kadar taşıdı. Ve sonuç olarak ünlüler takımı 10'a 9 galip gelerek ödülün sahibi oldu.

Haberin Devamı

Oyun sonrasında ünlüler büyük bir coşkuyla ödülün keyfini yaşadı.

 


SURVİVOR'DA İLK FİNALİST BELLİ OLDU

Survivor’da Kıbrıs’ta yapışlacak olan finale katılacak ilk isim belli oldu. Finalde Atakan ile Damla’nın mücadelesi nefesleri kesti. Survivor 2016’da final sembolünün son oyununda Atakan’la karşılaşan Damla, Survivor’un ilk finalisti olmaya hak kazandı. Finalde Atakan’la kıyasıya bir rekabet içerisine giren Damla, oyunu kazanıp erkenden final biletini cebine koymuş oldu. Damla sembol oyununda rakiplerine tek puan dahi vermedi.

Damla çok sevinçli olduğunu ve havalara uçabileceğini söyledi.

 



BAKMADAN GEÇME!