Demet Akalın'ı çıldırtan olay

Güncelleme Tarihi:

Demet Akalını çıldırtan olay
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2016 07:46

Survivor'ı yakından takip eden Demet Akalın Semih Öztürk'ün sakatlanmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Demet Akalın sakatlanan Semih Öztürk'e destek oldu.

Haberin Devamı

Survivor’da geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümde, havuzda yapılan dokunulmazlık oyunu sırasında parmağı kırılan Semih Öztürk hayranlarını korkutmuştu. Survivor’ın doktoru Metin Kuş gözetiminde ambulansla hastaneye kaldırılan Semih Öztürk, Santo Domingo‘da kaldığı hastanede ameliyat oldu.

Semih Öztürk‘ün son yayınlanan görüntülerinde Semih ve ameliyat yapan cerrah arasında sakatlığıyla ilgili konuşmalar geçti. Parmağınının çok kötü durumda olup olmadığını soran Semih’e doktoru “Çok ağır bir yaralanma” cevabını verdi. Hastanede parmağından ameliyat olan Semih Öztürk, operasyon sonrasında müşahede altına alındı.

Survivor’da 27 Haziran’da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki büyük finale kadar Semih’in yeniden adaya dönüp dönmeyeceği ise henüz belli değil. Semih son günlerde adaya dönse bile oyunlarda yarışamayacak. Oyunlarda yer alamayacak olan Semih Öztürk’ün finale gidip gitmeyeceği ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Haberin Devamı

SURVİVOR YARIŞMACILARI SEMİH'İN SAKATLIĞINDAN SONRA KONUŞTU:

Survivor'da Semih'in yaşadığı sakatlık yarışmacıları oldukça üzdü. Serkay, Semih'in sakatlığından sonra şu sözleri söyledi: Serkay, Semih'in sakatlığı beni inanılmaz demorilize etti. Çok üzüldüm gerçekten, benim yaptığı yarışta ekstradan çok üzüldüm. Damla ise; 'Birbirimize ne kadar rakipte olsak sağlık devreye girildiğinde her şey unutuluyor Durumunu henüz bilmiyorum ama umarım biran önce iyileşir tekrardan aramıza dönebilir' dedi.

SURVİVOR SEMİH'İN SEVGİLİSİNE ACUN'DAN YANIT!
Semih Öztürk’ün Ütopya’da birlikte yarıştığı sevgilisi Kurretülayn Matur ise Semih’in sakatlığından sonra Acun Ilıcalı’ya sosyal medya üzerinden bir mesaj yazdı. Ailesi ve kendisinin Semih’in sağlık durumunu merak ettiğini yazan 
Kurretülayn Matur sitem dolu ifadelerle Ilıcalı’yı eleştirdi. Acun Ilıcalı ise Kurretülayn’a anında cevap yazarak ailesinin bilgilendirildiğini açıkladı ve “Survivor yarışmacılarımız ile ilgili yaşanan kritik durumlar en yakın aile 
bireylerine haber verilmektedir,arkadaşlarına değil. Babasına haber verildi. Görüldüğü gibi parmağı kırık. Hayati bir tehlikesi yok. Sende tüm sevenleri gibi bekleyebilirsen seviniriz” dedi.

Haberin Devamı

DEMET AKALIN'DAN SURVİVOR PAYLAŞIMI!
Survivor'ı yakından takip eden Demet Akalın Semih Öztürk'ün sakatlanmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Demet Akalın sakatlanan Semih Öztürk'e destek oldu.  

Survivor Semih'in parmağı kırıldığı sıradaki rakibi Serkay Tütüncü'ye "Bu kadar nefretle vurmaya da ne gerek var" şeklinde eleştiride bulunan ünlü şarkıcı, "Kanım çekildi, nefesimiz tutuldu inşallah düzelir en kısa zamanda! Bu kadar nefretle vurmaya da ne gerek var o da ayrı! Zaten bunlar düşman" mesajını yayımladı.  

Hastaneye kaldırılan ve bireysel dokunulmazlık oyununda yer alamayan başarılı yarışmacıya geçmiş olsun dileklerini ileten Akalın, "Parmağı nasıl koptuysa 'Türkiye' diyo garibim. Ya çok çok üzüldüm. Geçmiş olsun Semih. Dalga geçeni de Allah ıslah etsin tez zamanda" ifadelerini kullandı.


SURVİVOR ANIL'IN UMRE FOTOĞRAFINA REKOR BEĞENİ

Demet Akalını çıldırtan olay



Survivor yarışması ile tanıdığımız Anıl Tetik'in Umre'de paylaştığı fotoğraf takipçileri tarafından büyük beğeni aldı. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı Survivor yarışması ile adını duyuran Anıl Tetik, Umre'ye gitti. Sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan Tetik'in paylaşımı 50 bin yakın kişi tarafından beğenildi.

"NİMET MÜLK SENİNDİR"
Birçok takipçisinin takdirini kazanan Survivor Anıl, fotoğrafına şu notu iliştirdi: "Allah'ım! Davetine uydum. Emrine boyun eğdim. Senin hiçbir ortağın yoktur. Davetine icabet ederek huzuruna geldim.Hamd sana mahsustur. Nimet ve mülk senindir. Senin hiçbir ortağın yoktur."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!