Survivor'da Nagihan için şok iddia!

Güncelleme Tarihi:

Survivorda Nagihan için şok iddia
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 07:41

Survivor'da Nagihan'ın yarışmaya devam edip edemeyeceği hayranları tarafından merakla bekleniyor.. TV8’de yayınlanan ‘Survivor Panorama’ programının yorumcusu Hakan Hatipoğlu, Survivor’da sakatlanan Nagihan Karadere için şok bir iddia ortaya attı.

Haberin Devamı

Survivor Panorama sunucusu olan ve 2 defa Survivor’da yarışan Hakan Hatipoğlu, Survivor hayatının bitebileceğini söyledi. Nagihan’ın bir daha oyunlarda yarışamayabileceğini iddia eden Hakan Hatipoğlu, “Oyun sırasında Nagihan ne bir darbe aldı ne çarpma oldu. Sadece bayrağa giderken bir anda zorlama oldu. Nagihan’ın Survivor hayatı bitmiş olabilir. Bu sakatlık çok ciddi birşey. Yırtık olabilir. Nagihan bundan sonra yarışamayabilir. İnşallah spor hayatını etkilemez. Ama ben 300 tane oyuna çıkmış Nagihan’ı desteklerim ve bu kadar emek vermiş bir yarışmacıyı finale taşırım” dedi.

Programa katılan Survivor Efecan ise Nagihan’ın durumuna üzüldüğünü söyleyerek bu sakatlığın ufak birşey olamayacağını dile getirdi. Efecan “Arka adaleyle alakalı bir problem olabilir. Nagihan’ın yanlış bastığını görmedim. Fazla ısınmadı herhalde oyun öncesi. Büyük bir problem yaşıyor. Nagihan’ın böyle bağırması çok zor ihtimal. Ufak birşey olamaz” dedi.

Haberin Devamı


SURVİVOR'DAN ELENEN İSİMDEN ŞOK SÖZLER!

Survivorda Nagihan için şok iddia

Yunus Günçe, Survivor Adası'ndan ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamalarda kendisini eleştiren takım arkadaşlarını hedef aldı.Geride bıraktığımız akşam Survivor adasına veda eden isim Yunus Günçe oldu. Son haftalardaki performans düşüklüğü nedeniyle ekip arkadaşları tarafından da sürekli olarak eleştirilen Günçe adaya veda etti. Veda ettikten sonra kamera karşısına geçen Yunus Günçe yarışmaya ilişkin itiraflarda bulundu.

Seni ünlüler takımının zayıf halkası olarak ilan eden Semih'in oyunlardaki performansını senden daha mı başarılıydı?

Semih ile hiç bir konuda kıyaslanmak doğru değil, belki sakallarımız benziyor olabilir şu aşamada. Parkurlarda yenmesi falan hiç problem değildi. Hayatta istediği kadar sık kazanmayacağını düşünüyorum ben, hayat daha farklı meziyetler gerektiriyor. O meziyetler onda var mı? bilmiyorum.

YUNUS GÜNÇE: 'SEMİH ATAKAN'DAN KORKUYOR'

Yunus Günçe dün akşam yapılan elemenin ardından yarışmaya veda etti ve ilgi çeken açıklamarda bulundu. Yunus Günçe, Semih hakkında ancak sakalımız benziyor olabilir diyerek ince bir gönderme yaptı.

Haberin Devamı

Atakan ile son zamanlarda bir yakınlığınız vardı, bunu kendini korumak için mi yaptın?

Atakan ile ilişkimi tekrar hareketlendirmek için özel bir hamle yapmadım, olaylar kendi kendine gelişti. Kendi durumumu garantiye almak için öyle birşey yapmadım ben öyle biri değilim dedi.

Sence Nagihan'ın Semih'e gösterdiği yakınlık elenme korkusundan mı?

Bir korku varmı? temelde bir elenme korkusu var mı? bence var. Son konseyde bunu gördük zaten. Semih yazsaydı eğer Semih'te elenmeyecekti bende elenmeyecektim. Nagihan Semih ile yakın olmayı bir sosyal güvence olarak kabul etmiş olabilir.

Semih senin vedanın ardından ünlüler takımından kimi göndermek ister?

Semih tabiki Atakan'ı göndermek ister. Atakan güçlü bir adam tabi onu rakip görecektir, ondan korkuyor.

Haberin Devamı

Daha önce 5 kez potadan çıkmış bir isim olarak İbrahim'e karşı elenmen sana sürpriz oldu mu?

İbrahim'e elenmek bana, elenmek dışında ayrı bir üzüntü vermedi. İbrahim'i küçümseyen bir insan değilim. Hiç bir zaman aldığım destek karşısında şımarmadım, kendimi kimseden üstün görmedim

Adada kalmayı kendisinden daha çok hak ettiğini düşündüğün bir takım arkadaşın var mı?

Arkadaşlar tarafından sıklıkla oyuncu olarak zayıf nitelendirildim, kuvvetsiz ve etkisiz olduğum söylendi. Bunu zaman zaman çok kaddarca bulsam da hakta verdim. Survivor'a gayet temiz ve saf duygularla geldim, yakından deneyimlemek için geldim. Parkurlarda çok iyi olacağım diye bir iddiam hiç bir zaman olmadı

 

Haberin Devamı


Survivorda Nagihan için şok iddia


SURVİVOR'DA KURALLAR YENİDEN DEĞİŞTİ!

Survivor’da oyunlardaki kurallar değişti. Acun Ilıcalı yeni kuralları konseyde yarışmacılara açıkladı. Acun Ilıcalı, Survivor’da sona yaklaşılırken oyun sisteminde yapılan değişiklik hakkında açıklamalar yaptı. Ilıcalı yarışmanın yeni kurallarını böyle açıkladı:

“Bundan sonra Survivor’da kalan oyunları daha kısa parkurlarda daha hızlı oyunlar oynayacaksınız. 10 olan takım ikinci oyuna rakibine attığı fark kadar avantajla başlayacak. İlk oyun 10-7 bittiyse ikinci oyuna kazanan takım 3-0 önde başlayacak. Dominik’te 10 günlük bir süreniz kaldı ve kalan oyunları da böyle oynayacaksınız”

Haberin Devamı

 SURVİVOR'DA ACUN'DAN ATAKAN'A BÜYÜK SÜRPRİZ!

Survivor’da geçtiğimiz haftalarda ünlüler takımı NBA maçı ödülünü kazanmışlardı. Ancak havuzda gerçekleşen ödül oyunu sırasında Atakan başını kötü şekilde çarpmış ve boğulma tehlikesi geçirmişti.

Doktorların ortak kararıyla Atakan birkaç gün hastanede kontrol altında tutulmuş ve uçakla seyahat etmeleri gerektiği için takımının kazandığı NBA maçı ödülüne gidememişti.

Survivor’ın Salı akşamı yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı, Atakan’a müjdeyi verdi. Sakatlığı sebebiyle NBA ödülünü kaçıran Atakan’ın yarışma bitmeden ödülüne kavuşacağını açıkladı. Avatar Atakan, Survivor bitmeden özel uçakla Amerika’ya giderek NBA finalini izleyecek.

 

BAKMADAN GEÇME!