Survivor'da dün akşam kim elendi?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda dün akşam kim elendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2016 00:30

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı dün akşam cevap buldu. Survivor 2016'da bu hafta Yunus, Semih ve İbrahim elemeye çıkan isimler olmuştu. Survivor'da Kıbrıs'taki büyük final hayallerine veda eden isim Yunus Günçe oldu

Haberin Devamı

Ünlüler takımında yapılan ada konseyinde Nagihan ve Semih Yunus Günçe’nin adını, Yunus ve Atakan ise Semih Öztürk’ün adını yazarak iki eleme adayı çıkardılar. Geçtiğimiz haftalarda yapılan büyük SMS oylamasının sonuçlarına göre elenen isim belli oldu.

Daha önce defalarca eleme adayı olan ancak yoluna devam etmeyi başaran ünlüler takımından Yunus Günçe bu defa elenerek Survivor’a veda etti. Yunus Günçe, İbrahim ve Semih Öztürk’ten daha az oy alarak adaya veda etti.

Survivorda dün akşam kim elendi

Survivor ilk eleme adayı kim oldu?

Survivor 2016 son bölümde ilk eleme adayı belli oldu. Survivor son bölümde oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında oylama yapıldı. Damla Can'ın finalist olduğu için sadece oy kullandığı oylamada Serkay ya da İbrahim eleme adayı olacaktı. Birbirini yazan ikilinin kaderini belirleyen oyu Damla Can kullandı. Damla Can tercihini İbrahim'den yana kullandı. Böylece İbrahim Giydirir Survivor'da ilk eleme adayı oldu. Survivor yeni bölümde oynanacak olan dokunulmazlık oyununda kaybeden eğer gönüllüler takımı olursa oylama yapılmadan Serkay Tütüncü son eleme adayı olacak. Ünlüler takımı kaybederse bu kez bireysel dokunulmazlık sembolü oyunu oynanacak, ardından gidilecek oylamada eleme adayı olacak isim belirlenecek.

Haberin Devamı

Survivor ünlüler takımında yeni hesaplar!

Survivor son bölümde oynanan dokunulmazlık oyununu kazanarak rahat nefes alan ünlüler takımında ikinci dokunulmazlık öncesinde hesaplar yapılmaya başlandı. Ünlüler takımındaki güvensizlik gün geçtikçe daha da artıyor. Survivor Atakan, özellikle Nagihan'a karşı oldukça tedirgin yaklaşıyor. Semih'in söylediklerinin dışına çıkmadığını söylediği Nagihan'a Atakan, tepkisini yüz yüze de dile getirdi. Adada verdiği röportajda da yaşadıklarını anlatan Atakan, kime neden güvenemediğini de dile getirdi.

Survivor yeni bölümde elenen isim belli olacak. Survivor dokunulmazlık oyununda kaybeden takım ikinci eleme adayını çıkaracak. İkinci eleme adayının belirlenmesinin ardından SMS sonuçlarında alınan oylara bakılacak ve Survivor'da kim elenecek bu akşam belli olacak.

Haberin Devamı

Survivor son bölümde neler yaşandı?

Survivor son bölüm ödül oyunu heyecanı ile izleyenleri ekrana kilitledi. Büyük bir mücadelenin sergilendiği oyunda kazanan takım Survivor gönüllüler takımı oldu. Zorlu oyuna ünlüler takımından daha iyi başlayan Survivor gönüllüler takımı skor avantajını hiç kaybetmediler.

Survivor 2016'nın büyük ödüllerinden biri için mücadele eden takımlardan kazanan New York'da bir gün geçirme şansını yakaladı. Denize kurulan platformdan kayarak inen yarışmacılar ardından engelleri aşarak beraberlerinde getirdikleri frizbileri hedefe attılar. Hedefteki iki sembolü düşüren isim sayının sahibi oldu. Zorlu mücadelenin kaderini belirleyen oyun ise Survivor İbrahim ile Survivor atakan arasında oynandı. İbrahim, takımını New York'a götürecek sayı için parkura çıkarken, Atakan'ın tek hedefi takımını umutlandıracak sayıyı almaktı. Nefeslerin tutulduğu oyunda ise kazanan isim Survivor İbrahim oldu. Gönüllüler takımı kazanılan ödülle büyük mutluluk yaşadı. Bir gün boyunca New York'ta vakit geçiren gönüllüler, ödül sayesinde yarışma stresini bir günlüğüne adada bıraktı.

Haberin Devamı

ÜNLÜLER TAKIMINDA SULAR DURULMUYOR

Survivor yeni bölümleri ile ekranlara gelirken yarışmacıların oyunlarda gösterdiği performanslardan çok adada ki birbirleri ile olan tartışmaları dikkat çekiyor. Son bölümlerde de Ünlüler Takımında Nagihan ile Yunus arasında yeni kriz patlak verdi. Yunus Nagihan'ı bencillikle suçlarken Nagihan ise takım arkadaşını oyunları kazanamadığını ve onun yüzünden sayılar verdiğini belirtti.

SURVİVOR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Survivor 2016 Cumartesi akşamı yeni bölümü ile ekranlara geldi. Yeni bölümde yarışmacılar Ödül Oyunu oynadı ve kazanan takım yine bir muhteşem ödülün sahibi oldu. Yeni bölümde Ünlülerde Atakan ve Nagihan sayıları alırken Gönüllülerde ise eşit ölçüde büyük başarı gösterdiler ve kazanan Gönüllüler oldu. Muhteşem rekabete ve çekişmeye sahne olan bölümde Gönüllüler ödüle giderken Ünlüler ise adaya elleri boş döndü. Gönüllüler dün akşam ki bölümde oyunu 10-6 kazandı.

Haberin Devamı

GÖNÜLLÜLER AİLELERİYLE HASRET GİDERDİ
İletişim ödül oyununu kazanan Gönüllüler takımında Damla, ailesiyle görüntülü konuşma yaptı. Damla çok özlediği ailesine Kıbrıs Noah's Ark Deluxe Hotel'de düzenlenecek Survivor finalini garantilediğini söyledi.

Gönüllüler takımında İbrahim; annesi, babası ve anneannesiyle görüntülü konuşma yaptı. Anne si, İbrahim'e oyunlarla ilgili öğüt verirken, babası ise oğlunu karşısında görünce gözyaşlarını tutamadı...

Gönüllüler takımında Serkay, annesiyle hasret giderdi. Annesi Serkay'a, Kıbrıs Noah's Ark Deluxe Hotel'de düzenlenecek Survivor finalinde görüşmek istediğini söyledi.

''NE YAPIYORSUN!''

Ödül oyunu esnasında Nagihan’la karşılaşan Damla, kenardan kendisini motive etmeye çalışan İbrahim’i yanlış analayınca ikili arasında tartışma yaşandı. İbrahim niyetinin motive etmek olduğunu belirtirken Serkay da İbrahim’i haklı buldu. İkili daha sonra anlaşmaya vardılar.

Haberin Devamı

SERKAY KAFASINI ÇARPTI

Serkay oyunun hemen başında birçok engelin bulunduğu parkurda kafasını engele çarptı. Bir an oyuna ara veren başarılı yarışmacı daha sonra “İyiyim” diyerek oyuna devam etti. Oyun sonrası ise doktorlar mudahalede bulundu.

BAKMADAN GEÇME!