Survivor'da kim elendi? Survivor'da elenen isim herkesi çok şaşırttı!

Güncelleme Tarihi:

Survivorda kim elendi Survivorda elenen isim herkesi çok şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2016 07:59

Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı SMS sonuçlarının gelmesinin ardından belli oldu. Survivor'da elenen isim bu hafta herkesi şoke etti. Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımından 3 kişi elemeye kalmıştı. SMS sonuçlarına göre en az oyu alan Yattara Survivor'dan elenerek büyük final hayallerine veda etti.

Haberin Devamı

Survivor 2016'da bu hafta nefes kesen dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme potasında elenme adayları belli oldu. İki takımda Survivor'da kalabilmek için tüm güçleri ile dokunulmazlık oyunlarında performans gösterdi. Oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlülüler takımı Semih, Yattara ve Nagihan'ı eleme potasına çıkardı. Peki Survivor'da kim elendi? İşte Survivor'da elenen isim..

Survivor'da oynanan iki dokunulmazlık oyununuda kaybeden ünlüler takımı ada konseyi öncesinde stresli bir bekleyişe girdi. Yarışmanın bitimine aylar kala artık kimse adaya veda etmek istemiyor. Ünlüler takımı ada konseyinde öncelikle takım kararıyla Semih en fazla ismi yazılan kişi olarak ilk aday olmuştu. Ardından bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Yunus Günçe, Yattara'nın adını söyledi ve iki aday ilk elemenin ardından belli olmuştu. Ünlüler takımı ikinci oynanan oyunuda kaybedince Nagihan otomatik olarak 3. aday seçildi.

Haberin Devamı

Bilindiği üzere Atakan oyun sırasında kafasını çarparak ciddi bir sağlık problemi geçirmiş ve bu haftaki oyunlarda dokunulmaz olarak seçilmişti. Şimdi eleme adayları belli oldu ve gelecek SMS oyları bekleniyor. Survivor'da bu akşam en düşük SMS oyunu almış olan yarışmacı adaya veda etti.

 SURVİVOR SMS SONUÇLARI 31 MAYIS 2016

1. NAGİHAN 2. SEMİH 3. YATTARA

 Survivor'da ünlüler takımının eleme konseyinde Semih'e 3, Nagihan'a 1 oy çıktı ve eleme potasının birinci adayı Semih oldu. Yunus Günçe bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanarak bir isim söyleme hakkını elde etti. Yattara'nın adını söyleyen Yunus Günçe ikinci adayı belirlemiş oldu. Böylelikle ünlüler takımından Semih ve Yattara eleme potasına giren ilk isimler oldu..

Survivor'da Atakan, geçen hafta yaşadığı kaza sonucunda bu hafta dokunulmaz sayıldı. Atakan'ın durumunun ardından Yunus Günçe'nin de bireysel dokunulmazlık oyununu kazanmasıyla 5 kişilik takımda eleme adayı olarak yazılabilecek 3 isim kaldı.

Survivorda kim elendi Survivorda elenen isim herkesi çok şaşırttı

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA SİGARA GÖRÜNTÜLERİNE AÇIKLAMA

Survivor’da bu hafta yayınlanan bölümündeki bir görüntü sosyal medyada hızlıca yayıldı. Görüntülerde, Damla, yanında Efecan ile birlikte sahilde duruyordu. Damla’nın sigara içtiği görüntülerin yayınlanması üzerine Acun Ilıcalı, konseyde açıklamada bulundu.

Acun Ilıcalı, kaybedilen yarışma sonrası gönüllülerin program çalışanlarına ait eşyaları aldıkları ve bu tespit edilince geri alındığını söyledi. Damla’nın aldığının farkedilmemesi sonucu görüntülerdeki durumun ortaya çıktığını söyleyen Acun Ilıcalı, bu durumun bir daha olmaması için uyarıda bulundu.Konseyin başında konuşan Acun Ilıcalı, yarışmacıların oyunlarda dışarıdan herhangi bir yanlış hamlede bulunmaması gerektiğini söyledi. 

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

SURVİVOR'DA ELENMEYİ HAK EDEN KİŞİ DAMLA’YDI!
Karakter olarak gitmeyi hak eden biri vardı o da Damla’ydı. Performansa göre ise İbrahim gitmeyi hak ediyordu. Ada hayatında Damla’dan daha iyiydim. Damla genelde şikayet eden, aç olan ve iş yapmaktan kaçan bir yarışmacıydı. Hala da öyledir. Damla'nın oyunlardaki perfomansı benden daha iyiydi, evet. Sporla uğraşan biri. Ama beceri ksımlarında çok başarılı değildi.

BİZİM TAKIMDA LİDER YOKTU
Bizim takımda lider olmadı. Bu yaşlarımızın eşit olmasından kaynaklanıyordu. İlk birkaç hafta İbrahim lider gibi davranıyordu ama sonradan fark etti ve kendini geri çekti.

Biz oyunu kuralına göre oynadık. Birbirini seven 5’li olarak kaldık ama birbirimizi söylemek zorundaydık. Bunlar yaşamamız gereken şeylerdi. Bu hafta ben çıktım, haftaya biri çıkacak. Artık beşimizden birinin gitmesi gerekiyordu.

Haberin Devamı

BENDEN SONRA DAMLA VE İBRAHİM…
Benden sonra giden isim Damla ya da İbrahim olur. Efecan ve Serkay başından beri iyi geçinen iki arkadaş. Final ikisinin de hakkı ikisi de çok iyi yarışıyor. Semih bizim adaydayken çok sorunlar yaşadık. Semih’in hiçbir şey yapmaması arayı açtı. Ama o tartışmadan sonra Semih gerçek yüzünü gösterdi.

BAKMADAN GEÇME!