Survivor yarışmacısı hakkında büyük suçlama

Güncelleme Tarihi:

Survivor yarışmacısı hakkında büyük suçlama
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2016 07:29

Survivor'da büyük heyecan devam ediyor.. TV8’de yayınlanan ‘Survivor Panorama’ programına katılan Aylin Şallı, bireysel dokunulmazlığı kazanan İbrahim Giydirir ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. İşte Survivor'da yaşananlar...

Haberin Devamı

‘Survivor 2016’da bu sezon gönüllüler takımında yer alan ancak ada hayatı kısa süreli olan Aylin Şallı, son dokunulmazlık oyununda İbrahim Giydirir’in bilerek yeterli mücadeleyi vermediğini iddia etti.

“İBRAHİM RUHSUZ OYNADI”
Canlı yayında konuşan Survivor’ın eski yarışmacısı, “İbrahim’in oyunda ruhsuz olduğunu düşünenlerdenim. Daha fazla savaşması gerektiğini düşünenlerdenim. Sonuç böyle olduktan sonra yapacak bir şey yok. Zaten Efecan’ı yazsalarmış da Serkay ikinci aday olacakmış. İkisinden biri maalesef elenecek” ifadelerini kullandı. İbrahim, ünlüler takımının 10’a 5’lik skorla kazandığı son dokunulmazlık oyununda takımına sayı kazandıramamıştı.


SURVİVOR'DA KİM ELENDİ!

Survivor'da oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımı mecburen iki aday çıkarmak zorunda kalmışlardı. Bu adaylardan ilki Serkay olurken, ikinci oyunun kaybedilmesinin ardından otomatikman gelen isim Efecan oldu. Survivor'ın başından beri çok iyi anlaşan iki dost, dün gece karşı karşıya gelerek eleme potasında rakip oldular.

Haberin Devamı

Survivor 2016'da kim elendi sorusunun yanıt belli oldu, gözyaşları sel oldu. Survivor'da bu hafta duygusal bir eleme gecesi yaşandı. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı SMS sonuçlarından sonra Efecan adaya veda etti.  Efecan Kıbrıs'taki finallere kalamadığı için büyük üzüntü yaşadı. 

SURVİVOR'DAN ELENDİ.. DUYGUSAL BİR KONUŞMA YAPTI
Efecan, Survivor 2016'ya veda ettiği ada konseyinin hemen ardından Survivor adasına yaşadığı veda ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Efecan, "Survivor bana gerçekten çok şey öğretti. Normalde 10 kez şükrediyorsam, Survivor'da 100 kez şükretmeyi öğrendim. Normalde 10 kez sabrediyorsam, Survivor'da 100 kez sabretmeyi öğrendim. Ülkeme döndüğüm zaman daha da olgunlaşmış, daha da büyümüş bir Efecan olarak geri döneceğim. Survivor'da takım arkadaşlarımla çok güzel vakitler geçirdim. Survivor'da çok kötü vakitler de geçirdim. Ama birbirimizden hiç kopmadık...

''Semih'e kırgın değilim..''
Survivor'da çürük elmalarımız vardı ama hiç sorun değildi. Çoğunluk olan bizdik gülüp eğlenebiliyorduk. Takım olarak gerçekten istediğimiz hedeflerin hepsine ulaştık. Gizem Kerimoğlu'nu yollamak istiyorduk yolladık. Ailemizle savaş vermeye yol katetmeye devam ettik. Kırgın olarak ayrıldığım birileri var mı düşünüyorum. Semih var mesala ama ben Semihle kırgın değilim. Semih hiçbir zaman kırgınlık besleyebileceğim bir karakter olmadı" dedi.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DAN ELENİNCE ARKADAŞLARI YIKILDI!
Gönüllüler takımı, Efecan'ın Survivor'a veda ettiği ada konseyinin ardından adalarına döndüklerinde hala Efecan'ın gidişine inanamış durumdaydılar. Bir yandan kazandıkları ödülün heyecanını içinde hisseden Serkay, İbrahim ve Damla diğer yandan da Efecan'ın gidişinin büyük üzüntüsünü yaşadılar.
Survivor'da Efecan'ın elenmesinin ardından İbrahim çok önemli bir kayıp verdiklerini, önümüzde daha çok dokunulmazlık oyunu var. Konsantre olmaktan başka çaremiz yok dedi. Serkay ise Efecan'ın emeği çok fazla olmasına rağmen kazandıkları Beyonce konserine gelemeyecek olmasına çok üzüldü. İbrahim'in elendikten sonra savaşarak mücadele ederek gidiyorum, yenerek buradan gideceğim sözleri takım arkadaşlarını çok duygulandırdı. 

Survivor yarışmacısı hakkında büyük suçlama


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!