Survivor'da Kıbrıs'a gidecek finalist sürpriz bir isim oldu! Kıbrıs sembol ödülünü kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda Kıbrısa gidecek finalist sürpriz bir isim oldu Kıbrıs sembol ödülünü kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2016 08:06

Survivor'da yarışmacıların 4 aydır hayalini kurduğu, Kıbrıs'a gitmek için erken bilet alma şansını yakalayacakları sembol oyunu dün son buldu. Survivor 2016'da erkenden final koltuğuna oturabilmek için kıyasıya bir yarış vardı. Survivor sembol oyununun finali dün akşam yapıldı. Survivor 2016'da sembol oyununda Atakan ve Nagihan bugüne kadar avantajı elinde bulunduruyordu. Peki Survivor'da ilk finalist kim oldu? İşte Survivor'da Kıbrıs final koltuğunu haftalar öncesinden garantileyen ilk isim

Haberin Devamı

Survivor'da Kıbrıs koltuğunu garantilemek için son ödül oyunu oynandı. Yarışmacılar tam 4 aydır Survivor Kıbrıs Finalini garantilemek için bu oyunda sembol ödüllerini topluyorlardı. Yarışmanın avantajlı isimleri Atakan ve Nagihan'dı. Peki Survivor Kıbrıs Final sembol oyununu kim kazandı? İşte Survivor'da yaşananlar ve Kıbrıs sembol ödülünün sahibi..

Final sembolü oyununun finaline büyük bir avantajla başlayan Nagihan, üst üste kaybettiği sayılar sonrası oynamak istemediğini söyledi. Nagihan'ın bu tavrı sonrasında Acun Ilıcalı bir dakika düşün oynamak istiyosan açıkla deyince, Nagihan oyuna morali bozuk bir şekilde devam etti.

Damla ve Atakan'ın kıyasıya yarıştığı Survivor 2016'nın ilk finalistinin belli olacağı yarışmayı, Damla kazandı. Damla kazandığı bu oyun ile birlikte haftalar öncesinden final koltuğunu garantilemiş ve elenme stresini yaşamadan Kıbrıs'ta final koltuğuna oturacak isim oldu.

Haberin Devamı

Survivorda Kıbrısa gidecek finalist sürpriz bir isim oldu Kıbrıs sembol ödülünü kim kazandı

Survivor 2016'da ilk finalist belli oldu! İşte o isim...

Survivor 2016'da final sembolünün son oyununda Atakan'la karşılaşan Damla, Survivor'un ilk finalisti olmaya hak kazandı. Finalde Atakan'la kıyasıya bir rekabet içerisine giren Damla, oyunu kazanıp erkenden final biletini cebine koymuş oldu. Damla sembol oyununda rakiplerine tek puan dahi vermedi.

Survivorda Kıbrısa gidecek finalist sürpriz bir isim oldu Kıbrıs sembol ödülünü kim kazandı

Final sembolü oyunun finaline o isim damga vurdu! Rakibine tek puan vermedi...

Final sembolü oyununda Atakan ve Damla finale yükseldi. Acun Ilıcalı final öncesi yarışmacılardan yorumları aldı. Oyunda Nagihan'a puan vermeyen Damla oyuna damga vurdu.

Survivorda Kıbrısa gidecek finalist sürpriz bir isim oldu Kıbrıs sembol ödülünü kim kazandı

Survivor'da geçtiğimiz akşam nefes kesen bir eleme konseyi yaşandı.. Survivor yarışmasını takip eden izleyiciler, kim elendi sorusunun cevabını merakla bekliyorlardı. Survivor'da dün akşam Semih, Yattara ve Nagihan eleme potasındaydı. Peki Survivor'da kim elendi? İşte Survivor 2016'da adaya veda eden isim. Survivor'da oynanan iki dokunulmazlık oyununuda kaybeden ünlüler takımı ada konseyi öncesinde stresli bir bekleyişe girmişti..

Haberin Devamı

Yarışmanın bitimine aylar kala artık kimse adaya veda etmek istemiyor. Ünlüler takımı ada konseyinde öncelikle takım kararıyla Semih en fazla ismi yazılan kişi olarak ilk aday olmuştu. Ardından bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Yunus Günçe, Yattara'nın adını söyledi ve iki aday ilk elemenin ardından belli olmuştu. Ünlüler takımı ikinci oynanan oyunuda kaybedince Nagihan otomatik olarak 3. aday seçildi. Bilindiği üzere Atakan oyun sırasında kafasını çarparak ciddi bir sağlık problemi geçirmiş ve bu haftaki oyunlarda dokunulmaz olarak seçilmişti.Survivor'da bu akşam en düşük SMS oyunu almış olan yarışmacı adaya veda etti.

SURVİVOR SMS SONUÇLARI
Survivor SMS sonuçları 31 Mayıs 2016 açıklandı. Survivor SMS sonuçlarına göre Yattara sonuncu olarak adaya veda ederken Semih 2. oldu ve gecenin sürprizini yapan Nagihan birinci oldu.

Haberin Devamı

1. NAGİHAN 2. SEMİH 3. YATTARA

BAKMADAN GEÇME!