Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadeleden detaylar

Güncelleme Tarihi:

Survivorda ödül oyununu hangi takım kazandı İşte nefes kesen mücadeleden detaylar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 23:53

Survivor'da bu akşam gerçekleşen ödül oyununda iki takım yarışmacıları da oldukça hırslı mücadele ettiler. Ekranların herkes tarafından soluksuz olarak takip edilen programı survivor'da oldukça zor bir ödül oyunu parkuru vardı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam güzel bir ödül için karşı karşıya geldi. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte, nefes kesen mücadeleden detaylar.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle izlenen programı survivor'da bu akşam heyecan seviyesi yüksek bir ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı dün de muhteşem Küba gezisi için yarışmışlardı ve ünlüler takımı harika ödülü kazanıp bol bol moral kazanmışlardı. Bu akşam ise tekrardan güzel bir ödül oyunu oynandı. Kazanan takım mor odaya gidip muhteşem çökertme kebabının tadını çıkartacaktı. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte, nefes kesen mücadeleden detaylar.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor'da bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı oldukça zorlu bir parkurda ödül oyunu oynadılar. Alp Kırşan'ın ödülü açıklamasıyla iki takım yarışmacılarının da ağızları sulandı. Ödül mor odada çökertme kebabı yemekti. Ünlüler ve gönüllüler takımı son ana kadar kıyasıya yarıştılar. Fakat bugünün kazananı oldukça aç olan gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler takımı hem müzikle buluştu hem de oldukça lezzetli yemeğin tadını çıkardılar. 

Haberin Devamı

SABRİYE VE ELİF TARTIŞTI

Ödül oyununun son etabında Elif'e yenilen Sabriye, Elif'in bağırarak sevinmesine oldukça tepki gösterdi. Elif'te buna karşılık tepkisini gösterdi. Fakat ünlüler takımı Sabriye'yi susturdu ve tartışma kısa süre sonra sona erdi. 

OGEDAY'IN HAREKETİ ÜNLÜLERİ VE ADEM'İ KIZDIRDI!

Ogeday, parkurda Adem'den önce gelip son atışı yapmadan saniyeler önce bekledi ve Adem'e bakıp final atışını gerçekleştirdi. Bu görüntünün ardından sert tepki gösteren Adem ve Serhat, böyle hareketler yapıp oyun kaybettiğinde ağlama bundan sonra diyerek tepkilerini dile getirdiler. Ogeday ve Adem arasında oldukça tepkili bir tartışma gerçekleşti. Bir süre sonra tartışma bitti ve oyun devam etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!