Survivor 2017'de dün akşam hangi isim elendi? Survivor'dan elenen isim herkesi şoke etti!

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017de dün akşam hangi isim elendi Survivordan elenen isim herkesi şoke etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2017 19:22

Survivor 2017'de dün akşam hangi ismin elendiği izleyiciler tarafından merak edilen konular arasında yer aldı. TV8 ekranlarının herkes tarafından büyük bir heyecanla takip edilen dünyanın en zor yarışması olarak bilinen survivor'da dün akşam elenen isim izleyicileri ve yarışmacıları şoke etti. Oy potansiyeli diğer yarışmacılara göre oldukça yüksek olarak bilinen yarışmacı, elenmesinin ardından herkesten helallik istedi ve öyle ayrıldı. İzleyiciler tarafından da çok sevilen yarışmacı yarışmanın takipçilerini üzdü. Peki, Survivor 2017'de dün akşam hangi isim elendi? İşte detaylar.

Haberin Devamı

Survivor'da kim elendi sorusu, yarışmanın dün yayınlanan bölümünü izleyemeyen kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. 4 Nisan gecesi gerçekleştirilen elemede, bir kişi yarışmaya veda etti. Vedanın ardından birçok kişi, bu kişinin kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki, Survivor'da dün akşam kim elendi? İşte, birçok kişiyi şaşırtan o isim ve Survivor'ın yeni bölüm fragmanı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da konsey akşamına geçildiğinde meraklı bekleyiş başladı. Adem, Sabriye, Berna ve Erdi olduğunun olduğu potada rakiplerinden daha düşük SMS oyunu alarak elenen isim Erdi oldu.

Yarışmacılar Erdi'nin ismini duyduktan sonra kısa süreli bir şok yaşadılar. Erdi adının çıkmasının ardından yaptığı açıklamada. Cahit Sıtkı Tarancı'nın 'Memleket isterim' şiirini okuyan Erdi, 'Beni buraya nasıl şampiyon olarak gönderdiklerinde eyvallah dediysem, beni burdan gönderdiklerinde de aynı şekilde eyvallah diyorum. Burada yarışmadayız, ben bu hayatta bir şeyden korkuyorsam o da kul hakkıdır. Eğer benim onlara hakkım geçmişse benden yana helal olsun. Birleşme partisine katılmayı tabiki çok isterdim. Ben olaylara realist yaklaşan bir adamım. Ama buraya kadarmış, 14 pota sonra elenmek nasip oldu.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor 2017'de bu akşam oynanan iletişim oyununda ünlüler takımı ailelerinden gelen mektuplar için gönüllüler takımı ise arkadaşlarından gelen mesajlar için yarıştılar. Sema Apak ve Serhat Akın için oldukça önem arz eden iletişim oyununda nefes kesen anlar yer aldı. Serhat Akın ve Sema Apak'ın müthiş performansı ünlüler takımını ödülle buluşturdu. Ünlüler takımı ceza oyununun avantajıyla da ödüle giden takım oldu.

BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

Eleme adayları Survivor'a veda etme stresi yaşarken potanın dışında kalan isimler birleşme partisi için heyecan içerisinde. Survivor birleşme partisinin muhteşem olacağı haberini Acun Ilıcalı son bölümde gerçekleşen konseyde verdi. Acun Ilıcalı muhteşem bir birleşme partisi için hazırlıkların yapıldığını söyledi. Parti sonrasında Ünlüler ve Gönüllüler aynı adada yaşamaya başlayacak. Peki, birleşme partisi ne zaman? Birleşme partisi Survivor 2017'deki son elemenin ardından gerçekleşecek. Buna göre önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi beklenen birleşme partisi ile ilgili kesin bir gün henüz yok.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA SON GELİŞMELER

Survivor'da dün akşam ödül oyununda hırslı bir performans sergileyen ünlüler takımı iki setide alarak ödül oyununa uzanan takım oldular. Ödül oyununu kazanan takım kahvaltı sofrasına oturdu..

Survivor 2017de dün akşam hangi isim elendi Survivordan elenen isim herkesi şoke etti

ERDİ ÜNVER KİMDİR?

TV 8 ekranlarında yayınlanan, sekiz kadın sekiz erkeğin Survivor 2017'ye gitmek için yarıştığı Göz6 yarışmasına katılan Erdi Ünver, bu yarıştan erkek takımının şampiyonu olarak ayrılarak Survivor'a gitmeye hak kazandı.

Erdi Ünver, 1988 yılında doğdu. İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver, Kırklareli’li olup aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden Mezun olmuştur. Amatör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır.

Haberin Devamı

Erdi Ünver, psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanınmladığı Survivor’da şampiyonluk hedefliyor. Ünver, yarışmanın tanıtım bölümünde kendine olan özgüvenini ise şu sözlerle dile getirdi: "Denizleri yaka yaka milyonları Survivor’a götürüyorum."

Survivor’ı psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanımlayan Ünver, Survivor 2017'nin ilk bölümlerinde Kıbrıs'a giderek şampiyon olacağını söyledi.

Survivor'a daha ilk hafta renkli karakteri ile damga vuran Erdi, yarışmanın en çok konuşulan ve tartışılan isimlerinde biri oldu. İlk hafta veda konseyine kalan ve SMS oylaması sonucu yoluna devam eden Erdi Ünver, Survivor'ın üçüncü haftasında da elemeye kalan isimlerden biri olmuş ancak yoluna devam etmişti. Erdi altıncı haftada ise yeniden eleme adayı oldu. Ancak yine elenmeyip Survivor adasında yarışmaya kaldığı yerden devam ediyor..

Haberin Devamı

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yeni bölüm fragmanında Sabriye ve Adem arasında çıkan tartışma, ortamın gerilmesine neden oluyor. Birbirlerine sürekli olarak destek çıkan ikilinin, Survivor 2017'nin yeni bölüm fragmanında şiddetli bir tartışma içerisinde olduğu gözlemleniyor.

BAKMADAN GEÇME!