Survivor'da muhteşem ödül oyunu! 450 bin lira değerindeki ödülü hangi yarışmacı kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda muhteşem ödül oyunu 450 bin lira değerindeki ödülü hangi yarışmacı kazandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 23:25

Survivor'da bu akşam oldukça heyecan dolu bir ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam bireysel bir şekilde ödül oyununda yarıştılar. Ödül muhteşem bir arabaydı. 450 bin lira değerinde olan arabayı gören yarışmacıların şaşkınlıktan ağızları açık kaldı. Yarışmacılar annelerine sorulan soruları doğru tahmin etmeye çalıştı. Peki, Survivor'da muhteşem ödülü hangi yarışmacı kazandı? İşte ödülden detaylar.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından sevilerek takip edilen heyecanlı programı survivor'da bu akşam da iki takım yarışmacıları oldukça keyifli dakikalar yaşadılar. Acun Ilıcalı bu akşam iki takım yarışmacılarına oldukça muhteşem bir ödül sundu. Bil bakalım yarışması tarzında bir oyun oynayan yarışmacılar müthiş ödülün sahibi olmak için çarpıştı. Annelerine sorulan soruları doğru tahmin etmeye çalışan yarışmacılar, yer yer komik anlar yaşadılar. Peki, survivor'da 450 bin lira değerindeki araba ödülünü hangi yarışmacı kazandı? İşte detaylar.

450 BİN LİRA DEĞERİNDE OTOMOBİLİ KİM KAZANDI

Survivor'da bu akşam eşine az rastlanır bir ödül sahne aldı. Bil bakalım yarışmasına benzer bir yarışma oynayacak olan yarışmacılar kazandıkları takdirde Porsche marka aracın sahibi olacaklardı. Ödülü görünce hayli şaşıran yarışmacıların kazanma isteği yüzlerinden okunuyordu. Ödülü kazanmak için yarışmacıların annelerine sorulan soruları doğru tahmin etmeleri gerekiyordu. Yarışmacılar oyunun ilk etabında kafa kafaya gittiler. Fakat finale sadece iki isim kaldı. İlhan Mansız ve Berna Keklikler'in finale kaldığı yarışmada yarışmacılar zor anlar yaşadı. Büyük ödülün sahibi gönüllüler takımından Berna Keklikler oldu. 

Haberin Devamı

DÜN AKŞAM YAŞANANLAR

İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında da Adem, bireysel dokunulmazlık oyununu kazandı. Bunun ardından İlhan Mansız ve Sabriye elenme adayı oldular

Gelen SMS oylarının ardından elenen yarışmacı gönüllüler takımından Elif Şadoğlu oldu.

 

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KURALLAR DEĞİŞTİ

Survivor'da Elif'in elenmesinin ardından kurallar artık değişiyor. İki kişi kalan gönüllüler takımı ve ünlüler, artık bireysel olarak yarışacaklar. Önümüzdeki haftalarda yarışmacılar bundan sonra takım olarak değil birey olarak performanslarına göre değerlendirilecek.. 

Kıbrıs finaline çok az bir süre kala artık yarışmacılar bireysel olarak yarışacaklar. Bireysel sembol ödülünü kazanan Sema, final koltuğunu garantileyen ilk isim olmuştu. Bundan sonraki aşamada 4 yarışmacı daha final koltuğu için hak kazanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!