Survivor eleme bölümü bu hafta yok mu? Survivor yeni fragmanda gerilim

Güncelleme Tarihi:

Survivor eleme bölümü bu hafta yok mu Survivor yeni fragmanda gerilim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 12:13

Survivor 2017'de birleşme partisinden sonra kurallar değişti. Birleşme öncesi yeni kuralları anlatan Acun Ilıcalı, bu hafta eleme yapılmayacağını açıkladı. Ancak yayınlanan Survivor yeni fragmanı eleme olmamasına rağmen ıssız adada gerginliğin had safhada olduğunu gösterdi. Gönüllüler'in iki baskın karakteri Volkan ve Gökhan arasında sesler yükseliyor. İşte, Survivor yeni fragmanı!

Haberin Devamı

Survivor 64. yeni bölüm fragmanına yaşanan kavga, gerilimi hat safhaya çıkardı. Gönülllüler takımında yaşanan sıkıntı, Volkan ve Gökhan'ın arasını iyice açtı. Ödül oyunu öncesinde ortaya çıkan bu durum, gönüllülerde motivasyonu dağıttı. Survivor 64. yeni bölüm fragmanında Berna için kavgaya tutuşan ikili, gerilim dolu anlar yaşattı. İşte, Survivor 64. yeni bölüm fragmanı ve ödül oyunu öncesi yaşanacak olaylar

Haberin Devamı

ELEME BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Haftanın birinci ismi 29 puanla İlhan Mansız oldu. İkinci isim ise 23 puanla Adem oldu. Kızlarda birinci sıraya 24 puanla Sema yerleşirken Pınar 24 puanla ikinci isim oldu. Gönüllüler takımı arka arkaya iki dokunulmazlık oyununu kaybetmelerinin ardından, Berna ve Gökhan gönüllüler takımının elenme adayı oldular. Yaşananların ardından moralleri oldukça bozuk olduğu gözlenen gönüllüler takımında Ogeday ve Anıl'ın yokluğunda iki oyun kaybedilmesi tüm moralleri alt üst etti. Ada da anlaşamayan iki yarışmacının ise elenme adayı olarak potaya çıkması farklı tartışmaları beraberinde getiriyor. Tansiyonun her geçen gün yükseldiği Survivor'da bu hafta eleme yapılmayacak. Önümüzdeki hafta iki dokunulmazlık oyunu daha oynanacak ve yarışmanın sonuçlarına göre tüm eleme adayları SMS oylamasına çıkacaklar.

Haberin Devamı

ADEM VE İLHAN KAVGASININ İZLERİ SÜRÜYOR

Adem ve İlhan arasında geçen kavganın ardından Adem, ayak parmağını kırmış ve bu duruma bütün yarışmacıların üzüldüğü görülmüştü. Adem olayı anlatırken 'onun (İlhan Mansız) verdiği kötü enerjiye yenik düştüm ve hırsımın kurbanı oldum. Kendime zarar vermemem gerekiyordu. Bunu yaptığım için çok pişmanım. Kızgınlığıma, öfkeme yenik düşük ayak parmağımı kırdım' dedi ve yaşanan kavganın olanları açıkladı. Adem'in takım arkadaşları da onun hem kendisine zarar vermesine hem de takımı eksik bırakmasına kızdıklarını belirttiler.

SERHAT, İLHAN MANSIZ'I ELEŞTİRDİ

Serhat Akın, oyun alanında yaşananların ardından İlhan Mansız'ın yaptıklarını eleştirdi. İlhan'ın oyun alanında ki gerginliğin ardından gönüllüler takımının balık ağını alması ve onların ağı ile balığa çıkması takım arkadaşları tarafından eleştirilmesine sebep oldu. Serhat, 'oyundan önce denize çıkmayın, dinlenin diye bize söylenip duruyor. Şimdi belki 2 saatten fazla oldu suyun içinde. Birleşmeden sonra İlhan ağabeye bir şey oldu, değişti demeyeyim de hareketleri bir garipleşti.' diyerek durumu değerlendirdi. Bu olay karşısında Furkan ve Sema'da sessiz kaldı.

Haberin Devamı

GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA MORALLER BOZUK

Gönüllüler takımında kaybedilen oyunların ardından moraller gittikçe bozuluyor. Yeni adaya alışmaya çalışırken arka arkaya kaybedilen dokunulmazlık oyunları sinirleri gerilmesine neden oldu. Oyunların ardından Gökhan ve Volkan birbirine girdi. Kavganın büyümesi takım arkadaşları engellerken, sert bir tartışmanın yaşandığı yeni bölüm görüntülerinden belli oluyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!