Survivor'da dün akşam dokunulmazlığı kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda dün akşam dokunulmazlığı kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2017 10:44

Survivor'da dün akşam dokunulmazlık oyununda heyecanlı anlar yaşandı. Kıbrıs finaline bir adım daha yaklaşmak isteyen yarışmacılar tüm güçleri ile oyunları kazanmak için savaşıyor. Yarışmanın dün akşamki etabında bir yarışmacı dokunulmazlık oyununu kazandı. Peki Survivor'da dün akşam dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Haberin Devamı

Survivor yarışmasında artık final için son adımlar atılıyor. Yarışmacılar hırsla oyunları kazanmak için garet gösterirken, 2 isim dokunulmazlık alarak final haftasına bir parça daha rahat girecek. Gönüllüler takımından Ogeday, geçtiğimiz günlerde Berna'nın elenmesiyle birlikte gönüllüler takımında final şansı kalan tek yarışmacı olmuştu. Dün akşamki oyunda dokunulmazlık oyununu kazanan Ogeday oldu.

Bu akşam oynanacak oyunda Sema finali bireysel sembol ödüllerini kazanıp haftalar öncesinden garantilediği için oynamayacak. Ogeday ise dün akşamki dokunulmazlığı kazandığı için kenarda bekleyecek.

İlhan Mansız, Serhat Akın, Sabriye ve Adem bu akşamki dokunulmazlığı kazanmak için ter dökecek isimler olacak. Peki Survivor'da bu akşam neler yaşanıyor? İşte yarışmanın bu akşamki bölümünde yaşanacak olaylar

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KIBRIS FİNALİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Survivor büyük finale sadece 5 gün kaldı. Yarışmacıların büyük bir heyecanla beklediği final akşamına az bir zaman kala oyunlardaki streste artıyor. Planlanan takvime göre, Survivor finaline sadece 5 gün kaldı. Bu akşamki oynanacak oyunun ardından bir yarışmacı daha adaya veda edecek. Kıbrıs Finali'nde 4 yarışmacı final koltuğuna oturacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!