Survivor eleme adayları kimler? Survivor'da kimlerin adı yazıldı?

Güncelleme Tarihi:

Survivor eleme adayları kimler Survivorda kimlerin adı yazıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2017 10:00

Survivor'ın ilk eleme adayları dün akşam nefes kesen bir mücadele sonunda netleşti. Büyük finale yaklaştıkça zorluk derecesi daha da artan Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ada konseyinde hem haftanın kritiklerini yaptı hem de eleme adaylarını belirledi. Peki, eleme adayları kimler oldu? Survivor'da kimlerin adı yazıldı?

Haberin Devamı

Survivor'da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu, Kıbrıs hayallerine veda edecek isimlerin oylanacağı SMS potasını belirledi. Bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyunu öncesinde ilk eleme adaylarının netleştiği Survivor'da, inanılmaz olaylar ekranlara taşındı. Her dokunulmazlık oyununda olduğu gibi yine gerilimin hat safhada olduğu gecede, ilk eleme adayları belirlendi. İşte, Survivor'da dün akşam yaşanan olaylar ve detayları

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam gerçekleşen dokunulmazlık oyununda oldukça heyecan dolu mücadeleler yer aldı. Ünlüler ve gönüllüler takımı adalarından kimsenin survivor'a veda etmemesi için oldukça büyük bir mücadele verdiler. Ünlüler takımı son haftalarda aldığı galibiyetlerle oldukça moralliydi. Gönüllüler takımı ise oldukça uzun zamandır oyun kazanamıyor. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu da ünlüler takımı 2-0 kazandı ve gönüllüler takımından 3 kişinin eleme potasına girmesini sağladı. İsimleri eşit çıkan Anıl ve Berna potaya giren iki isim olurken, biteysel dokunulmazlığı kazanan Gökhan ise Volkan'ın ismini söylerek üçüncü kişiyi söyledi.

Haberin Devamı

'SENDEN GÜZELİM SENDEN GÜÇLÜYÜM'

Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu öncesinde bir süredir birbirleri ile atışan Berna ve Sabriye, yine ciddi bir kavganın içine giriyor. Berna ' Senden mi korkacağım' dediği Sabriye'den hiç beklemediği bir yanıt alıyor. 'Benden korkma zaten. Ama kabul senden güzelim, senden güçlüyüm' diyerek Berna'ya cevap veriyor..

Survivor eleme adayları kimler Survivorda kimlerin adı yazıldı

GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA MORALLER BOZUK

Uzun zamandır kaybeden taraf olan gönüllüler takımında kaçan ödülün ardından moraller bozuldu. Volkan ve Ogeday takım arkadaşlarını teselli etmeye çalışsalarda gönüllüler takımı bu ödülün ardından büyük moral bozukluğu yaşadı.

ARABA ÖDÜLÜ ÜNLÜLERİN OLDU

Survivor'da dün akşam yarışmacılar araba ödülü için yarıştılar. İlk seti ünlüler takımı kazanmış ve arabaya bir adım yaklaşmışlardı. İkinci sette ise gönüllüler takımı oyunun başlarında fırtına gibi esti. Ünllüler takımı ise 7-3 geride oldukları seti çevirmeyi başardılar.

Haberin Devamı

Bayrak yarışına kalan mücadele farklı bir oyun ile devam etti. Seramik kırarak belirlenen ödül oyununda arabayı Sema'nın son atışı ile ünlüler takımı kazandı.

Ünlüler takımı bu galibiyetin ardından büyük mutluluk yaşarken, Sema 'Allah'ım çok şükür vebali bana kalmadı' diyerek ne kadar büyük bir strese girdiğini gösterdi.

Haberin Devamı

KAVGALAR SON BULDU

Ünlüler takımında kazanılan ödülün ardından geçtiğimiz oyunda büyük tartışma yaşayan İlhan ve Serhat birbirlerine sarıldılar. Gelen ödülün ardından büyük mutluluk yaşayan ünlüler takımı uzun süre zafer sarhoşluğu yaşadı.

 

BAKMADAN GEÇME!