Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 26 Mart eleme adayları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda dokunulmazlığı kim kazandı 26 Mart eleme adayları kimler
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2017 08:50

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu merak konusu olurken, eleme adaylarının belirlendiği gecede iki takım da zor saatler yaşadı. Yağmurun şiddetini arttırdığı gecede hava koşulları birden bire tersine döndü. 26 Mart gecesi ekranlara yansıyan oyunlarda, iki takımın da zorlandığı gözlerden kaçmadı. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da eleme adayları kim oldu? İşte, zorlu geceden detaylar

Haberin Devamı

Survivor'ın bu haftaki ikinci eleme adayları belli oldu. Hem ünlüler ve gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunu mücadelesinde zorlu şartlarda ecel terleri döktü. Survivor 2017'nin 26 Mart tarihinde oynanan oyunu takımların zor anlarını gözler önüne serdi. Zor anların yaşandığı Dominik'te eleme adayları kim oldu? İşte, Survivor 26 Mart'ta dokunulmazlık oyunu kazanan takım ve kim eleme aday oldu sorusunun cevabı

HAVA ŞARTLARI BİR HAYLİ ZORLADI

Havanın daimi olarak sıcaklığını koruduğu Dominik Cumhuriyeti'nde dün gece inanılmaz dakikalar yaşandı. Dokunulmazlık oyunu için mücadele eden iki takım, parkurun zorluğuyla cebelleşirken hava koşullarının birden bire tersine dönmesiyle zorlu dakikalar yaşadı. Üşüyen ve rahatsızlanma tehlikesiyle karşı karşıya kalan takım oyuncularına yağmurluk dağıtıldı.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2017'nin bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı. Soğuk ve yağmurun etkisini hissettirdiği gecede, parkurda verimli bir mücadele sergileyemeyen gönüllüler takımı 2 turu da kaybederek dokunulmazlığa veda etmek zorunda kaldı. Bu şekilde gönüllüler takımı bu hafta ikinci kez aday belirleme zorunluluğunu taşıdı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?
Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı, kendi içlerinde dokunulmazlığı elde edebilmek amacıyla yeni bir oyun oynadı. Eleme adaylarının belirleneceği konseyde hem dokunulmazlık hem de bir kişiyi aday olarak belirleme hakkına sahip olacak olan kişi Volkan oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

İlk dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımı kendi içlerinden iki kişiyi aday olarak belirlemek zorunda kalmıştı. Oylamadan çıkan sonuçlarda en çok ismi yazılan kişi Erdi olurken, bireysel dokunulmazlığı kazanan Tuğçe Melis, Berna'nın ismini ikinci eleme adayı olarak belirlemişti.
İkinci dokunulmazlık oyununda ise takım içi oylamanın sonucuna göre ismi en çok yazılan Bulut üçüncü aday, bireysel dokunulmazlığı kazanan Volkan tarafından belirlenen Gökhan ise dördüncü aday olarak eleme potasına girdi.

Haberin Devamı

SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haberin Devamı

Survivor'da Cuma akşamı kıyasıya bir yarışın ardından sembol ödülü heyecanı yaşandı. Bu ödül sayesinde kazanan yarışmacılar iki hafta öncesinden dokunulmazlık kazanacak ve birleşme partisine gideceklerdi.

Erkeklerde Furkan, tüm rakiplerini yenerek birinciliği elde ederken Adem'in tek canı ile gösterdiği performans oyunu hareketlendirdi. Kadınlarda ise bireysel sembollerin başarılı ismi Sema sakatlığından dolayı dün sembol finalinde oynayamadı.

Kadınlarda ise ünlüler takımının bayan yarışmacıları teker teker elenirken, gönlülüler takımının iki kadın yarışmacısı finale kaldı. Elif ve Tuğçe arasında geçen finali Tuğçe kazanarak kadınlarda birinciliği elde etti ve Furkan ile Tuğçe iki hafta öncesinden dokunulmazlığı elde ederek birleşme partisine gitmesi kesinleşen ilk yarışmacılar oldular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!